Cam Teras İhaleye Çıkıyor

Cam Teras İhaleye Çıkıyor

Yayın: 07.12.2015 10:13
Paylaş:
A+ A-

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin gezdiği Safranbolu İncekaya mevkiinde bulunan CAM TERAS’ın işletmecilik hizmet alımı ihalesinin Çarşamba günü yeniden yapılacağı haber verildi.

Safranbolu ilçesinde 80 metre yükseklikte ki,İncekaya Kanyonu’nun da 11 metre uzunluğunda ve bu uzunluğun 8 metresinin boşlukta olduğu, 100 metrekareden oluşan ve bir seferde 30 kişinin gezebileceği cam teras bu hafta Çarşamba günü saat:14.00’te Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilecek.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda ihaleye verilen ancak, ucuz ihaleye verildiği şeklinde birçok dedikoduyu da beraberinde getiren “CAM TERAS” hizmet alımı ihalesine bu defa çok talipli olduğu şeklinde bilgiler verilirken, Çarşamba günü yapılacak ihalede kıyasıya bir yarış yaşanacağı ve yapılacak ihalenin hiç bir dedikoduya mahal vermemesi için gerekli hassasiyetin gösterileceği yönünde bilgiler veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

(beklesin) Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Hopa ve Kemalpaşa’da esnafı ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, derneğin tanıtımı ve faaliyetleri kapsamında Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sarayoğlu, yönetim kurulu üyeleri Murat Emre Reis ve Yüksel Dağlaroğlu ile Hopa ve Kemalpaşa'da esnafı ziyaret etti.

Derneğin faaliyetleri hakkında görüştükleri taraftarlara bilgi veren Sarayoğlu, şunları söyledi:

“Artvin merkez ve ilçelerimizde bordo-mavi renklere gönül vermiş binlerce taraftarımız var. Bugün Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde taraftarlarımızla bir araya geldik. Sorun, talep ve isteklerini dinledik. Çok büyük ilgiyle karşılaştık. Trabzonspor'umuza olan sevgi seli bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Dernek olarak her zaman yanlarındayız. Maçlara gitmek isteyen ve maddi durumu iyi olmayan taraftarlarımıza da elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Ziyaretlerde derneğe katkıda bulunan esnaf ve taraftarlara plaket ve atkı verildi.