Kamil Temel’in Hizmet Odaklı Çalışmaları Şehre Katkı Sağlayacak

Kamil Temel’in Hizmet Odaklı Çalışmaları Şehre Katkı Sağlayacak

Yayın: 07.05.2024 15:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mali Hizmetler Müdürü Kamil Temel, Özkan Çetinkaya başkanlığındaki Karabük Belediyesi’ne Başkan Yardımcısı olarak atandı. Bugün itibariyle yeni görevine başlayan Temel, çalışkanlığı ve hakkaniyeti ile bölgede tanınan bir isim ve Karabük Belediyesi’ne önemli hizmetler getirmesi bekleniyor.

Temel, 1988 yılında Karabük Demir Çelik Lisesi’nden, 1993 yılında Uludağ Üniversitesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına Karabük Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü’nde başlayarak, daha sonra çeşitli sağlık kurumlarında yönetici olarak görevler aldığı biliniyor. 2014-2019 yılları arasında da Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmüştü.

Kamil Temel’in Karabük Belediyesi’nde yöneticilik yapacak olması, şehre önemli katkılar sağlayacağına dair umutları artırdı. Temel’in deneyimli bir yönetici olduğu ve hizmet odaklı çalışmalarıyla Karabük’ü hak ettiği yerlere taşıyacağı ifade ediliyor.

 

5 kişi görüş bildirdi

  1. ERCAN BAŞ

    KARDEŞİME YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.

  2. İsmet DEMİR

    İnşallah iyi olur…

  3. Davut KARATAŞ

    Tebrik ederim maşallah bârekallah..kâmil katfesim rski mahallede beraberce büyüdük..sevindim gerçekten çok büyük hizmete ihtiyacı var.. özellikle Karabük ihmal edilmiş bir ilimiz bölgecilik ve şovenizmin kiskacindan acilen kurtulmak zorunda…

  4. Cemal mızrak

    İyi insandır

  5. Nazif

    Karabük için büyük bir avantaj, tecrübeli ,adam gibi adam

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.