Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 13.04.2020 22:24
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile telekonferans yöntemi ile İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU, toplantıda ilçedeki durumlar hakkında bilgi alarak; EBA Akademik Destek Sisteminin verimli ve etkin kullanılması, uzaktan eğitim faaliyetleri, bu süreçte öğretmen ve ailelerine yapılacak olan eğitsel ve psikolojik rehberlik, cerrahi maske, siperlik ve el dezenfektan üretimi, inşaat ve onarımların takibi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS), personel durumları ile sosyal ağların eğitimde etkin ve verimli kullanılması konularına değinildi.

Görevlerine yeni başlayan Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI, Eflani İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet ÇELEBİ ve Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail AYKUT’a hayırlı olsun dilekleriyle başlanan toplantıda İl Millî Eğitim Müdürümüz: “Corona Virüsü (Covid-19) salgınına karşı yaptığınız çalışmaları, EBA ile ilgili yapılan çalışmaları rapor haline getirelim. Sınıf Öğretmenleri, Şube Öğretmenleri ve Okul Rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimize moral verip motivasyonları yüksek tutsunlar, Branş öğretmenlerimiz bütün sınıfların ders programının takibini sağlasınlar. Özellikle sınava girecek 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin canlı ders programlarını, soru kitapçıklarını takip ederek öğrencilerimizin çalışmalarına destek olsunlar. Bu kapsamda rehberlik anlamında okul müdürlerinden öğrencilerin ders durumları hakkında düzenli olarak bilgi alalım. Bakanlığımızın ve Müdürlüğümüzün web sitelerini ve sosyal medya hesaplarını düzenlik olarak takip edelim.” dedi. Bu önemli süreçte Valiliğimiz tarafından sokağa çıkması yasaklanan ve kimsesi olmayan yaşlılar için ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görevli tüm personelimize, ayrıca ilçelerinizde maske, siperlik ve el dezenfektan üretimine sağladığınız desteklerinizden dolayı siz Değerli Müdürlerime teşekkür ediyorum diyerek toplantı son buldu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Off-road tutkunları Ordu’da yarıştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da Oksijen Off-Road Festivali düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Oksijen Off Road Kulübü iş birliğinde Altınordu ilçesinde Melet Irmağı yanındaki alanda düzenlenen festivale, 100 araçla 200 sporcu katıldı.

Motor gücüne göre farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda bazı sürücüler parkuru geçerken zor anlar yaşarken, bazılarının aracı arızalandı.

Çok sayıda kişinin izlediği yarışların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu'nun off-road ile anılacak bir şehir olacağını söyledi.

Adrenalin tutkunlarının güzel bir yarış gerçekleştirdiğini belirten Tezcan, şöyle konuştu:

“Kazasız belasız güzel bir yarışma oldu. Artık Ordu off-road sporu ile bütünleşti. Burada devamlı bir parkurumuz var. Dün olduğu gibi her zaman bu sporun destekçisi olacağız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler, daima sizin yanınızda ve sizleri destekliyor. Artık bu yarışlar Ordu'da gelenekselleşecek. Ordu denilince off-roadda bütün dünya bizleri tanıyacak.”