Safranbolu’da Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edildi

Safranbolu’da Berber ve Kuaförler Dezenfekte Edildi

Yayın: 08.05.2020 23:31
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından ilçedeki berber ve kuaförler dezenfekte edildi.
Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı bulunan ve normalleşme kapsamında 11 Mayıs’ta açılacak berber ve kuaförlerde hazırlıklar devam ediyor.
Safranbolu Belediyesi tarafından ilçede tekrar hizmete girecek berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışması başlatarak destek verdi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, dünya ve Türkiye’nin bir süredir korona virüsle mücadele ettiğini hatırlattı.
Belediye olarak salgının başından itibaren gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Köse, “İlçemiz genelinde düzenli olarak sokaklar, caddeler başta olmak üzere vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Salgına karşı alınması gereken her türlü tedbirimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda 11 Mayıs’ta tekrar hizmete girecek olan berber ve kuaförlerde yapılan çalışmalara belediye olarak destek verdik. Pazartesi itibariyle kontrollü bir şekilde genelge doğrultusunda faaliyete başlayacak olan berber ve kuaförlerimizin dükkanlarını dezenfekte etmeye başladık. Maske ve eldiven gibi tıbbi malzemelerin yer aldığı kitleri de dağıtmaya başlayacağız. Kendilerine bu zorlu süreçte kolaylıklar, vatandaşlarımıza da anlayış diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.