TSO Başkanı Mescier’den Bayram Mesajı

TSO Başkanı Mescier’den Bayram Mesajı

Yayın: 29.07.2020 22:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Mescier, mesajında, Karabük halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.
Mescier, şunları kaydetti:
“Bayramlar, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran özel günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Hıdırellez şenliklerine katıldı

Yayın: 07.05.2024 14:59
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ve Safranbolu ilçelerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı.

AK Parti’den yapılan açıklamada, Karabük ve ilçelerinde baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in düzenlenen şenliklerle kutlandığı belirtildi.

Şenliklere parti olarak katılım sağlandığı aktarılan açıklamada, “AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe teşkilatlarımızın da eşlik ettiği milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ilçesi Doğancılar ile Safranbolu ilçesi Karapınar, Gayza ve Tokatlı köylerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in huzur, barış, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.