Kamu İhale Kurumuna Yapılan İtiraz Sonuçlandı

Kamu İhale Kurumuna Yapılan İtiraz Sonuçlandı

Yayın: 15.01.2016 10:37
Paylaş:
A+ A-

Bayır mahallede bulunan eski devlet hastanesi yerine yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi ile birlikte Diş hekimliği fakültesi proje inşaatının yapılması yönünde ki ihaleye yapılan itirazın sonuçlandığı haber verildi.

Bilindiği gibi Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinin yapılması ile birlikte bir nevi atıl duruma düşen Karabük devlet hastanesi yerine Ağız ve Diş hastanesi ile birlikte Diş hekimliği fakültesi inşa edilmesi kararı alınmış ve yaklaşık iki ay önce bu projenin ihalesi yapılmıştı.İhalenin ardından hem yıkım hem de yapım ihalesini alan müteahhit firmaya itiraz edilmiş ve ihale KİK incelemesine gitmişti.

Bu gelişmenin ardından Karabük Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi ile birlikte Diş hekimliği projesine yapılan itirazın KİK tarafından sonuçlandığı ve çok yakında yer teslimi ile birlikte projenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlanacağı haber verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da trafik kazasında anne ve kızı öldü, 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’un İskilip ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Nazlı Baskın (32) idaresindeki 19 ACH 106 plakalı otomobil ile Ahmet Altunaya'nın (37) kullandığı 19 DE 280 plakalı minibüs, Çorum-İskilip kara yolu Kızılırmak Köprüsü yakınlarında çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücülerle araçlarda bulunan Eylül Baskın (14), Elif Baskın (9) ve İsmail Başar (40) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Nazlı ile kızı Eylül Baskın, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Elif Baskın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.