Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.09.2020 20:52
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ, uzaktan eğitim sürecinde evlerindeki öğrencilerimizin derslerine misafir oldu.

GÜMÜŞ; video konferans yoluyla gerçekleştirilen görüşmelerde, öğrencilerimizin TRT-EBA TV Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın ve öğretmenlerimizin dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilen derslerin, rehberlik faaliyetlerinin takibini, belirlenen programa devamlılığın sürdürülmesini, bol bol kitap okumalarını, ev ortamında sağlıkları için fiziksel egzersiz yapmalarını, beslenmelerine ve uykularına dikkat etmelerini önererek motivasyon desteğinde bulunarak Pandemi sürecinin bir an önce bitmesi için uyulması gereken tedbirlere harfiyen dikkat edilmesi gerekliliğini hatırlattı.

GÜMÜŞ, öğrencilerin soru ve önerilerini dinleyerek sağlık ve başarı dileklerinde bulundu. Bu süreçte öğrencilerimizin her tür gelişimleri için fedakârca çalışma sergileyen okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta sağanak etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ta sağanak etkili oldu.

Kentte akşam saatlerinde yaklaşık 20 dakika boyunca şiddetli yağmur yağdı. Sağanak sonrası Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki yolda su birikintisi oluştu. Sürücüler yolda ilerlemekte zorlandılar.

Bazı bölgelerde belediye ekipleri çalışmalar yaptı.

İl genelindeki bazı bölgelerde de kısa süreli yağış görüldü.