Karabük’te İki Katlı Evde Yangın Çıktı

Karabük’te İki Katlı Evde Yangın Çıktı

Yayın: 08.11.2020 20:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki katlı evde yangın çıktı. Dumandan etkilenen ev sahibine sağlık ekipleri müdahale etti.
Edinilen bilgiye göre yangın Yenimahalle İbrahim Denizer Caddesi’nde Huriye Erdoğan’a ait iki katlı evin bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirirken dumandan etkilenen ev sahibi Erdoğan kendi imkanları ile dışarı çıktı. Yangın ekipler tarafından hızla kontrol altına alınırken evde maddi hasar oluştu.
Huriye Erdoğan’ın tedavisi sağlık ekipleri tarafından ayakta tamamlandı. Ekipler yangının çıkış nedeni inceleme başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin partisinden istifa etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri partiden istifa etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda, Trabzonlu aday Koray Aydın'ı desteklediklerini ancak kurultayda yaşananların kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Kurultayda Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın da oy kullanamadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Genel başkanlık görevine seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'na başarılar dilerken kendisinin bu skandalı açıklığa kavuşturmasını, hesabını sormasını ve kamuoyuna da açıklamasını bekliyoruz. Seçilmiş bir delegenin oy kullanma hakkını gasbedenlerden hesabını sormak ve bunu da kamuoyuna açıklamak İYİ Parti'nin namus borcudur. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimiz, 25 mahalle başkanımız, 2'si Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan 9 ilçe Belediye Meclis üyemiz ile birlikte tüm Yomra teşkilatları olarak İYİ Parti'den istifa ediyoruz. Yomra, Trabzon ve Türkiye kamuoyunun bilgilerinize sunuyoruz.”