KARÇEL A.Ş Yatırımlarına Devam Ediyor

KARÇEL A.Ş Yatırımlarına Devam Ediyor

Yayın: 29.03.2021 23:06
Paylaş:
A+ A-

KARÇEL A.Ş Türkiye’nin bataryası dahil ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisi olacak Ford Otosan projesinde 4 bin tonluk çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri ihalesini kazandı.

Geçtiğimiz yıl üretim rekoru kıran Karçel her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemeye devam ediyor. Karçel A.Ş Ford Otosan projesinde 4 bin tonluk çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri ihalesini kazandı.

KARÇEL Rusya’da Liman Genişleme, Afrika’da Demiryolu Hatları Kurulumu, Tayland’da rafineri modernizasyonu gibi birden çok uluslararası projede yer alıyor. Şirket ihracata sunduğu katkıların yanı sıra, yurtiçinde de önemli projelere imza atarak ithalata karşı önemli bir duruş sergiliyor. Fabrikalar Kuran Fabrika” unvanı ve misyonuyla çalışmalarını sürdüren Karçel, Çanakkale Köprüsü ve Ordu Çamsan MDF-3 Tesis Yatırımı imalatlarını, Şişecam Soğuk Fırın Tamirlerini, Afşin Elbistan A-Termik Santrali Modernizasyonu ve Siirt’te yapımı süren Türkiye’nin ilk çinko izabe tesisi kurulum, inşaat ve montajını paket olarak üstlendi.

Pandemi nedeniyle piyasaların daraldığı ve ekonomik faaliyetlerimizin zorlaştığı günlerde, üretim ve istihdam rekoru kıran Karçel A.Ş., aldığı bu büyük proje ile bir kez daha sektördeki itibarını ve gücünü yukarılara taşımayı başardı.

Özellikle son yıllarda, otomotiv sektöründe gözle görülür bir yükseliş ivmesi yakalayan Türkiye, gerçekleştirilecek bu son yatırım ile otomotiv sanayisinin uluslararası pazarında fark yaratacak bir konuma geldi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlak saldırgan hayvanlarca öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde bir besiciye ait ahırda 12 buzağı ile 1 oğlak saldırgan hayvanlarca ısırılarak öldürülmüş, 3 buzağı da yaralanmış halde bulundu.

Dededağ Mahallesi'nde besicilik yapan Murat Boz, sabah saatlerinde ahırına gittiğinde hayvanlarının hareketsiz şekilde yerde yattıklarını gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı.

Yapılan incelemede, hayvanların saldırgan hayvanlarca ısırılarak öldürüldükleri belirlendi.

Murat Boz, AA muhabirine, sabah saatlerinde yeğeniyle hayvanlarının bakımını yapmak için ahıra gittiklerini söyledi.

İçeri girdiklerinde ilk olarak oğlağın yerde yattığını gördüklerini belirten Boz, “Bir baktım, buzağılar yerde, hepsini yemişler. Durumu görür görmez yetkilere haber verdik. 12 buzağımız ve 1 oğlağımız öldü, 3 buzağı da yaralandı.” dedi.

İlçede 7 ay önce Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki ahırında 14 buzağı boğularak öldürülmüş halde bulunan Ramazan Çakmak ise bölgede çok fazla sahipsiz köpek bulunduğunu belirterek, “Ekonomimize katkımız olması için mücadele veriyoruz. Bu hayvanlar yiyecek bulamadığı zaman çoluk çocuğa da saldıracak. Bu ailenin geçimi buna bağlı. Devlet büyüklerimizin çare bulmasını istiyoruz.” ifadesini kullandı.