Gürel Çiftinden Özel Çocuklara Özel Ziyaret

Gürel Çiftinden Özel Çocuklara Özel Ziyaret

Yayın: 05.04.2021 21:21
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde Çınar ile Alper’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Çınar ve Alper  ile özel olarak yakından ilgilenen Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, eğitimleri ve sağlık durumları hakkında ailelerden bilgiler alarak çeşitli hediyeler verdi.

Otizmli çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmenin toplumsal bir görev olduğunu, farkındalığın artması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Vali Fuat Gürel, “Otizmli bireylerin topluma kazandırılmasında bugün için kabul edilmiş en önemli yöntem, erken yaşta verilmeye başlanan bireyselleştirilmiş özel eğitimdir. Karabük ilimiz bu konuda çok şanslı, alt yapıları sağlam okullarımız var. Otistik çocuklarımızın sosyal hayatta yer alabilmeleri ve kendi ihtiyaçlarını mümkün olduğunca bağımsız karşılayabilmeleri başlıca hedefimizdir. Devlet olarak her zaman yanınızdayız.”diye konuştu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’in eşlik ettiği ziyaretten duydukları mutluluk ve memnuniyeti ifade eden aileler Vali Fuat Gürel’e teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.