Gürel İş Yeri Sahipleri ile Vatandaşlara Uyarılarda Bulundu

Gürel İş Yeri Sahipleri ile Vatandaşlara Uyarılarda Bulundu

Yayın: 05.05.2021 17:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel, 5000 Evler Mahallesinde faaliyet gösteren marketleri ziyaret ederek iş yeri sahipleri ile vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarılarında bulundu.
Vali Gürel, marketlerde, hizmet alanı büyüklüğünün onda bir oranında belirlenen maksimum müşteri sayısını market girişlerine asmaları konusunda market yetkililerine uyarılarda bulundu.
Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmaması, müşterilerin en az bir metre mesafe ile sıra beklemeleri hususlarında market yetkililerine uyarılarda bulunan Gürel, alışveriş yapan müşterilere alışveriş esnasında mutlaka eldiven kullanmaları, her aileden sadece bir kişinin alışveriş için marketlere gelmesi, alışverişe çocukların getirilmemesi, maske ve mesafeye dikkat etmeleri yönünde uyardı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.