Gürel İş Yeri Sahipleri ile Vatandaşlara Uyarılarda Bulundu

Gürel İş Yeri Sahipleri ile Vatandaşlara Uyarılarda Bulundu

Yayın: 05.05.2021 17:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel, 5000 Evler Mahallesinde faaliyet gösteren marketleri ziyaret ederek iş yeri sahipleri ile vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarılarında bulundu.
Vali Gürel, marketlerde, hizmet alanı büyüklüğünün onda bir oranında belirlenen maksimum müşteri sayısını market girişlerine asmaları konusunda market yetkililerine uyarılarda bulundu.
Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmaması, müşterilerin en az bir metre mesafe ile sıra beklemeleri hususlarında market yetkililerine uyarılarda bulunan Gürel, alışveriş yapan müşterilere alışveriş esnasında mutlaka eldiven kullanmaları, her aileden sadece bir kişinin alışveriş için marketlere gelmesi, alışverişe çocukların getirilmemesi, maske ve mesafeye dikkat etmeleri yönünde uyardı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”