Safranbolu’da Giysi Kumbaraları Mahallelere Yerleştirildi

Safranbolu’da Giysi Kumbaraları Mahallelere Yerleştirildi

Yayın: 09.06.2021 23:05
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında İlçe genelinde erişimin kolay olan noktalara konulan Giysi Kumbaralarına vatandaşları evlerinde bulunan tüm tekstil atıklarını atabilecekler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CANiK, Güney Afrika’daki HuntEX fuarında ürünlerini sergiledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Samsun Yurt Savunma (SYS) şirketi bünyesinde faaliyet gösteren ateşli silah üreticisi CANiK, katıldığı Güney Afrika'daki HuntEX fuarında CANiK TTI Combat'ı tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, hafif silah üreticilerinden CANiK, ABD, Suudi Arabistan ve Almanya'nın ardından Güney Afrika'da da hafif silah pazarında yer aldı.

Midrand bölgesinde düzenlenen avcılık ve atıcılık fuarı HuntEX'e katılan CANiK, en yeni ve inovatif ürünlerini sergiledi.

CANiK, ABD ve Avrupa lansmanlarını gerçekleştirdiği CANiK TTI Combat ürününü fuarda vitrine çıkardı. Güney Afrika Milli Rugby Takımı için tasarladığı RUGBY SFT tabancası fuarda dikkati çeken ürünler arasında yer aldı.

CANiK, en güçlü pazarlarından biri olan Güney Afrika'da, geçen yıl satış rakamlarını 2022 yılına göre 11 kat arttı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, şirket olarak domine ettikleri pazarlardaki etkinliklerini, en yeni ve inovatif ürünlerle daha da artırdıklarını belirtti.

Pazar paylarını büyütmek amacıyla iş birliklerine ve yoğun tanıtım faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayan Aral, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Son bir yılda, Güney Afrika'daki sistematik pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde, satış rakamlarında önceki yıllara göre büyük oranlarda artış kaydettik. Geçtiğimiz yıl, bunun daha bir başlangıç olduğunu, ne yapması gerektiğini çok iyi bilen bir ekibimiz olduğunu söylemiştik. Bu söylediklerimizi, elde ettiğimiz sonuçlarla kanıtlamış olduk. Burada her yıl daha da büyüyen bir ilgiyle karşılanıyoruz. Bu da bizi çok gururlandırıyor. Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ihracatına katkı sunmaya ve Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil ederek gücümüzü katlamayı sürdüreceğiz.”