İlçe Millî Eğitim Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Millî Eğitim Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 08.09.2021 21:17
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER, yüz yüze eğitimin başlamasının ardından Milli Eğitim Bakanlığının yöneticileri ve 81 il Millî Eğitim müdürü ile toplantı yaptı. Toplantıda uyum haftasının ve ilk günün değerlendirmesi yapıldıktan sonra okulları sağlıklı ve güvenli bir şekilde açık tutmak için uygulanacak tedbirler ele alındı.

Bakan Mahmut Özer’in toplantısının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirerek yüz yüze eğitime ilişkin okullardaki durumu değerlendirdi.

Uyum eğitimleri ve okulun ilk gününe dair tüm ilçelerden bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte hazırlanan “Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi’nde belirtilen önlemlerin Karabük  genelindeki tüm okul ve kurumlarına 30 Ağustos tarihi itibari ile büyük bir titizlikle alındığını belirtti.

Eğitim ve öğretimde herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi, sürecin tüm kuvvetimizle sıkı ve düzenli olarak takip edilmesi noktasında İlçe Millî Eğitim Müdürlerine talimatlar veren AKBAŞ, İlçe Millî Eğitim Müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçedeki bir alışveriş merkezinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte 160 öğrenci, 145 yetişkin olmak üzere 305 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte katılımcılara broşür, boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi, düdük, şeker ve çikolata ikram edildi.