Başkan Köse’den Erol Serin’e Nezaket Ziyareti

Başkan Köse’den Erol Serin’e Nezaket Ziyareti

Yayın: 12.10.2021 21:59
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin’i ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdullah Çakır, Safranbolu Belediyesi 1. Başkan Vekili Onur Varlı, Meclis Üyeleri Serap Karaoğlu ve Kemal Akgül ile İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette gündeme dair değerlendirme de yapıldı.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Köse, İl Başkanı Çakır ve Meclis Üyelerine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin, “Değerli Başkanımızın çalışmalarını takdir ederek takip ediyoruz. Önemli projeleri birer birer hayata geçiriyor. Her daim yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Kendilerine gösterilen ilgi için İYİ Parti ekibine teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile hem gündemi değerlendirdik hem de istişarede bulunduk. Hepimizin amacı da ortak: Bölgemize en iyi ve en güzel hizmeti verebilmek. Bu nedenle bu tür görüşmelerin faydalı olacağını düşünüyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“GençBizzTech Projesi” eğitim dönemini tamamladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın (GBEV) düzenlediği GençBizzTech Projesi'nde eğitim dönemi sona erdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası ve GBEV, fen liselerinde eğitim gören öğrencilerin teknoloji ve bilim odaklı girişimler geliştirmelerine imkan tanımak, yaratıcılıklarını ve problem çözme yeteneklerini artırmalarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği GençBizzTech Projesi’nde eğitim dönemi sona erdi.

GençBizzTech'e Türkiye genelinde fen liselerinde öğrenimine devam eden 28 ilde bulunan 49 okuldan 13-18 yaş aralığındaki öğrenciler tarafından kurulan 352 takım başvuru yaptı. Projede en yoğun katılım İstanbul, Antalya, Ankara'dan oldu.

Fen liselerindeki öğrencilere odaklanan ilk bilim ve teknoloji odaklı girişimcilik projesinde öğrencilere yapay zeka teknolojileri ile içerik oluşturma, veri analizi kodlama ve uygulama geliştirme eğitimleri ile birlikte bilim ve teknoloji temelli iş fikri geliştirme yöntemleri, finansal okuryazarlık ve girişimcilik alanlarında çevrim içi eğitimler sunuldu.

Öğrenciler geliştirdikleri iş modelleri üzerinden değerlendirmeye tabi tutulurken, finalist olarak seçilen projeler 17 Mayıs'ta açıklanacak.

Projede öğrencilerin sadece akademik bilgiler açısından değil, elde edecekleri kazanımlarla iş dünyasında pratik deneyimler de elde etmeleri, böylelikle kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Proje sonunda başarılı görülen öğrenciler, üniversite hayatına adım atmadan iş ve teknoloji dünyası liderlerinden mentörlük desteği alabilecek, staj ve iş imkanlarıyla iş dünyasında deneyim elde edebilecek.