Kapısına Gelen Tilkileri Boş Göndermiyor

Kapısına Gelen Tilkileri Boş Göndermiyor

Yayın: 11.01.2022 19:01
Paylaş:
A+ A-

Kapısına Gelen Tilkileri Boş Göndermiyor

(İHA) – Karabük’te yaşayan Ramazan Işık, yiyecek aramak için evinin kapısına kadar gelen tilkileri balkon duvarına koyduğu ekmeklerle doyuruyor.
Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Ganibeyler köyünde aç kalan tilkiler, Ramazan Işık isimli vatandaşın evinin önünü mesken tuttu. Aç kaldıkları için evin önüne gelerek yiyecek arayan tilkileri fark eden Işık, onları balkonuna bıraktığı ekmeklerle beslemeye başladı. Akşam saatlerinde gelerek balkona bırakılan ekmekleri yiyen tilkilerin ormanlık alana doğru ilerleyerek gözden kayboldukları anlar ise cep telefonu ile görüntülendi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da üç bant bilardo bölge turnuvası başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da 48 lisanslı sporcunun katıldığı üç bant bilardo bölge turnuvası start aldı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bolu Bilardo İl Temsilciliği tarafından Bolu ve Düzce'den lisanslı 48 sporcunun katılımı ile düzenlenen bölge turnuvası, Karaçayır Spor Kompleksi içinde bulunan bilardo salonunda başladı.

Üç gün sürecek olan bölge turnuvasında dereceye giren sporcuların ödül ve madalyaları düzenlenecek olan törenle takdim edilecek.

Bolu Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2023 yılında bir çok faaliyet düzenlediklerini belirterek, “Daha önceki yapmış olduğumuz turnuvalar bir tesisimiz olmadığı için özel salonlarda kısıtlı imkanlarla yapılıyordu.” diye konuştu.

Uçar, 2024 yılında Avrupa standartlarında bir tesise sahip olduklarını ifade ederek, “Bu tesisin açılımı ile bölgeye ev sahipliği yapıyoruz. Düzce ve Bolu'da 48 lisanslı sporcu ile bölgesel turnuvamız başladı. Bu turnuvamız üç gün sürecek.” dedi.

Yeni açılan salon içerisinde 4 adet üç bant ve 2 adet pul masasının olduğunu anlatan Uçar, salonda bulunan bütün ekipmanların tamamen profesyonel olduğunu söyledi.