Yenice’de Av Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Yenice’de Av Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Yayın: 14.01.2022 19:22
Paylaş:
A+ A-

(Ramazan Öztürk )Yenice “4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu” ve “Merkez Av Komisyonu, İl ve İlçe Av Komisyonlarının Görevleri, Çalışma Esas ve Usullerine Dair Yönetmelik” çerçevesinde, 2022-2023 Merkez Av Komisyonuna esas olmak üzere Yenice İlçe Av Komisyonu toplantısı Yenice Kaymakamı Yasin Erdem başkanlığında yapıldı.

Toplantıya,Yenice Kaymakamı Yasin Erdem başkanlığında, Tarım ve Orman Bakanlığı 10. Şube Müdürlüğü Karabük Şube Müdürlüğü Mühendisi Ahmet Işık, İlçe Orman İşletme Müdürü Umut Yılmaz, Tarım ve Orman İlçe Müdür V. Hakan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Turan TEKDEN , İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Ferdi KURT, İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel ve Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Mustafa KAHVECİ katıldı.

Toplantı neticesinde Yenice genelinde av hayvanı türlerinin biyolojileri ve popülasyonları dikkate alınarak alınan kararlar arasında; avlanılması yasaklanan av hayvanı türleri, ava kapatılacak alanlar, avlanma zamanları, avcı başına belirlenen günlük avlanma limitleri ile avlanmaya ilişkin hususlar karara bağlandı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.