KOSGEB Başkanından Rektör Polat’a Ziyaret

KOSGEB Başkanından Rektör Polat’a Ziyaret

Yayın: 25.05.2016 10:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEP) Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Çeşitli işbirlikleri ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e gelen KOSGEB Başkanı Recep Biçer ziyarette geniş bir alana hitap eden KOSGEB’in çalışmaları hakkında Polat’a bilgiler verdi.

Biçer kobilerin yoğun olduğu yerlerde daha yoğun işler ortaya çıktığını ifade ederek Karabük’te gerçekleştirdikleri ziyaretlerle kobilere verilen desteğin daha iyi anlaşılmasını arzu ettiğini açıkladı. Başkan Biçer “Sizin gibi paydaşlarımız bizim için önemli. Kobiler aracılığıyla neler yapabiliriz, bulunun için istişarede bulunmak istedik. Kobilere yaygın desteklerin yörelerde duyurulması da gerekiyor. Bu açıdan üniversitelerin tekno girişim çalışmaları açısından önemi büyük. Bu anlamda bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. İşbirliğine açık olduğunuzu KOSGEB olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise işbirliği yapmak için her türlü olanaklara açık olduklarını ancak hala teknokent için hazırlık aşamasında olduklarını ifade etti. Polat “Tahmin ediyorum ki 1 yıl içerisinde tamamen geliştireceğiz. Yapacağımız her işin altına teknoparkı düşünüyoruz, çünkü burada kuracağımız teknopark Üniversitemize özel olsun sanayi ekseninde yürüsün istiyoruz. Sizin de bu konudaki destekleriniz bizleri memnun eder” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 16:23
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Giresun-Şebinkarahisar kara yolu Asarcık köyü Eğribel Tüneli mevkisinde, Fahri Er'in (78) kullandığı 52 AU 558 plakalı otomobil ile Ahmet Ödemiş (41) yönetimindeki yabancı plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücü Fahri Er ile araçlarda bulunan Müşerref Er (76) ve Hava Şener Yıldız (44) yaralandı.

Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Müşerref Er, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.