Memleket Partisinden Safranbolu’da Cenaze Çıkışı

Memleket Partisinden Safranbolu’da Cenaze Çıkışı

Yayın: 28.04.2022 16:35
Paylaş:
A+ A-

Memleket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Hakan Terziahmetoğlu, Safranbolu Belediyesinin artın cenazeleri bile kaldıramadığını söyledi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  Vefat eden amcasın buradan alınıp, defnedilmesi için Safranbolu Belediyesinden araç istemelerine rağmen, aracı kullanacak personel olmadığı cevabı aldıklarını belirten Başkan Terziahmetoğlu;

“1980 – 1981 yılları arasında Safranbolu belediye başkanlığı yapmış olan (amcamız) emekli baş katip Merhum Haci Mehmet Ali Terziahmetoğlu’nun eşi Servin Terziahmetoğlu 26 Nisan Salı günü Karabük Araştırma hastanesinde vefat etmiştir. Cenazesini defnedeceğimiz 27 nisan Çarşamba günü için Safranbolu belediyesinden araç talebimiz doğrultusunda “belediye de aracı kullanabilecek bir personel olmadığı”söylenerek Talebimiz geri çevrilmiştir. Eski Safranbolu belediye başkanı ve emekli baş katip’inin eşinin cenazesine yapılan bu saygısızlık karşısında Karabük Belediyesinden talep etmiş olduğumuz araç hastaneden cenazemizi alarak Safranbolu eski çarşı Köprülü camiinde kıldığımız cenaze namazının arkasından Safranbolu aile mezarlığına defin işleri için bize eşlik etmiştir.  Ne yazıkki Safranbolu Belediyesi Cenazemizi bile kaldıramamıştır. Bu vesile ile Karabük Belediyesine ve personeline teşekkürlerimizi şahsım ve ailem adıma bir borç bilirim” dedi ( Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da hakkında 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, üzerinde uyuşturucuyla yakalandı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda “kasten yaralama” suçundan 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı. Hükümlünün üst aramasında uyuşturucu hap ele geçirildi.

Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü.