Dünya Çevre Gününde Anlamlı Proje

Dünya Çevre Gününde Anlamlı Proje

Yayın: 07.06.2016 10:11
Paylaş:
A+ A-

Dünya çevre Günü neden ile Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdür ve Yöneticileri ile Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Öğrencileri ve Öğretim Üyelerinin katıldığı etkinlik çerçevesinde Akçasu Deresinde temizlik çalışması yapıldı.

Etkinlik öncesi bir açıklama yapan Başkan Aksoy; “Safranbolu Akçasu Deresin de yapacağımız peyzaj uygulaması öncesinde Dünya Çevre Günü münasebeti ile Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi Öğrencileri ve Öğretim Üyeleri çevre duyarlılığını arttırmak, çocukların çevreye yönelik bakış açılarını ortaya koymak, yine normal zamanlarda fark etmediğimiz ama dikkat edildiğinde kirlilik durumlarını ortadan kaldırmak için temizlik çalışması yapmak istediler. Bizlerde bu kapsamda bir kampanya düzenledik. Bu kampanyayı Üniversite öğrencilerimiz üstlendiler bizlere de destek vermek kaldı. Çocuklarımız hocaları ve kredi ve Yurtlar Kurumu Yöneticileri ile birlikte temizlik çalışması gerçekleştiriyorlar” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş insanı Acun Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor’u satın alıyor

Yayın: 30.04.2024 15:57
Paylaş:
A+ A-

Ilıcalı, “Slovenya’daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik.” ifadesini kullandı

İstanbul

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü ekiplerinden Maribor’u bünyelerine katmaya hazırlanıyor.

Avrupa’da yayım yapan Sportklub’a konuşan Ilıcalı, Hull City’ye benzer bir başarı öyküsü yazabilecek ekip aradıklarını ve uzun bir araştırmadan sonra Slovenya’yı seçtiklerini kaydetti.

Slovenya’nın büyük potansiyele sahip harika bir spor ülkesi olduğunu belirten Ilıcalı, “Slovenya’daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor’daydım, şehri, stadı ve kulübü yöneten insanları gerçekten çok sevdim.” ifadelerini kullandı.

İki ay boyunca hangi kulübü alacaklarını araştırdıklarını aktaran Ilıcalı, “Diğer kulüplere de saygı duyuyorum, Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa’da da büyük bir isim ama Maribor da öyle. Sonunda bir karar verilmesi gerekiyor. Takım ve ben, bu projenin harika taraftarlarla, harika insanlarla ve harika bir şehirle doğru proje olduğu konusunda kararlıyız.” diye konuştu.

Ilıcalı, Sloven futbolcu Miha Zajc ile ilgili soruya, “Hull City’yi devraldığımda ilk hedefim Zajc’tı ama ne yazık ki o Fenerbahçe’de kalmaya karar verdi. Biraz da şanslıyım çünkü ben de bir Fenerbahçe taraftarıyım. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Projemizi Slovenya’da, Sloven oyuncularla gerçekleştirme adımına taşıdığımızda belki Maribor’a gelmek isteyebilir. Hull’da da onunla her zaman ilgileniyoruz.” yanıtını verdi.(AA)