İlimizi BAL Liginde Temsil Edecek Takımın Adı: Karabük İdman Yurdu Oldu!

İlimizi BAL Liginde Temsil Edecek Takımın Adı: Karabük İdman Yurdu Oldu!

Yayın: 07.05.2022 13:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek Adatepe Dökecekspor isim değişikliğine giderek adını Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü olarak tescilledi.
Karabük Cengiz Ünal 1.Amatör Ligi’nde şampiyon olarak BAL’a yükselen Adatepe Dökecekspor’da başkan Adem Aydım kulüp sosyal medya hesaplarından takımın yeni adını ve logosunu duyurdu.
Yeni isim ile birlikte yeni logonun da yer aldığı Başkan Aydım’ın açıklamasında, “2021-2022 sezonunda Adatepe Dökecekspor çatısı altında ‘Karabük’ ün takımı’ sloganıyla çıkmış olduğumuz yolda sezonu şampiyonlukla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu çerçevede gelecek sezon yolumuza, yapılan görüşmeler sonucunda yeni bir heyecanla ve yeni bir isimle devam etme kararı aldık’ Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü’ Karabük’ün geleceğine hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÇAYKUR’da 2024 yaş çay sezonu yarın başlayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünce (ÇAYKUR), Doğu Karadeniz'de 2024 yılı yaş çay sezonunun yarın başlayacağı bildirildi.

ÇAYKUR'dan yapılan açıklamada, yaş çay bahçelerinin her türlü yabancı maddeden arındırıldıktan sonra hasada başlanması gerektiği belirtildi.

Yabancı otların çayın özeliklerini yok ettiği, aroması bozulan çay içildiğinde ise damak tadını etkilediği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Damak tadımız bozulmadan 100. yıla yakışır bir hasat gerçekleştirelim. Kalitenin bahçeden başladığını biliyoruz. Özellikle de çay hasadını imkanlar ölçüsünde aile içerisinde yapmaya özen gösterelim. İşçi ile hasat yapmak zorunda kalırsak temiz ve odunsu kısma kadar yani derinden toplatmayalım. Hem bitkiye hem kendimize hem kaliteye zarar verdiğimizi unutmayalım.”