İYİ Parti Karabük Teşkilatı’ndan coşkulu bayramlaşma

İYİ Parti Karabük Teşkilatı’ndan coşkulu bayramlaşma

Yayın: 13.07.2022 15:52
Paylaş:
A+ A-

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen İYİ Parti Karabük İl Teşkilatı Kurban Bayramı bayramlaşma programı gövde gösterisine dönüştü. Yeni il başkanlık binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına İYİ Parti İl ve ilçe yönetim kurulları tam kadro hazır bulundu. Parti üyelerinin ve halkın da yoğun katılım sağladığı programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partililere gönderdiği kutlama mesajının okunmasının ardından İl Başkanı Avukat Ali Çetin Aygün yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Bayramlar dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği düşmanlık ve küslüklerin bittiği günlerdir. Sizlerde bugün buraya gelerek bu dostluğun ve kardeşliğin pekişmesine katkıda bulundunuz. Bu coşkulu kalabalık partimizin iktidara yürüyüşünün en büyük göstergesidir.  Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Okuyorum Öğreniyorum” Seferberliği Başladı

Yayın: 17.05.2024 10:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük, 17 Mayıs 2024 – Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un talimatlarıyla başlatılan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında, “Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği Merkez Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda hayata geçirildi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilere, hayırsever iş adamları tarafından temin edilen kitaplar hediye edilerek il genelinde bir okuma seferberliği başlatıldı.

Vali Mustafa Yavuz ve İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın da katıldığı etkinlikte, Vali Yavuz derslikleri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Vali Yavuz, öğrencilere akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek, kitap okumanın önemine değindi ve öğrencilere başarılar diledi.

Vali Yavuz ayrıca, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Vali Yavuz, Valiliğin himayelerinde uygulamaya konulan “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında yapılan çalışmalardan dolayı öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

“Okuyorum Öğreniyorum” etkinliği, Karabük’te eğitim kalitesini yükseltmek ve okuma alışkanlığını artırmak amacıyla düzenlenen bir dizi faaliyet arasında yer alıyor. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik başarılarını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. (Karabük Valiliği Bülteni)