Başkan Vergili pandemi nedeniyle ara verdiği esnaf ziyaretlerine yeniden başladı

Başkan Vergili pandemi nedeniyle ara verdiği esnaf ziyaretlerine yeniden başladı

Yayın: 26.07.2022 16:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mesaisine Bayır Mahalle, Fevzi Fırat Caddesinde ki esnafları ziyaret ederek başladı.

Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikâyetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Başkan Vergili; “Biz Karabük’te bir aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve sorunları çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mahallelerimizdeki Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasından sonra esnaf kardeşlerimizin de işyerlerine ziyaretler yaparak çaylarını içip sorunlarını dinliyorum. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

NetWork’ten Anneler Günü’ne özel kombin önerisi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, Anneler Günü'ne özel hediye önerileri sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Anneler Günü'nü “Sevgi Büyütür” mottosuyla kutlayan NetWork, hediye önerilerini derledi.

Annelere özel ipek gömlek, deri ceket, kumaş pantolon önerisinde bulunan marka, kombinin çantayla tamamlanması gerektiğine dikkati çekti.

Her stile uygun tasarımlardan oluşan NetWork'ün ayakkabı koleksiyonu ise rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Anneler Günü'ne özel hediye önerileri ve ilkbahar/yaz koleksiyonu Network'ün internet sitesinde ve mağazalarında yer alıyor.