Safranbolu’da yılda 2 tonun üzerinde kıtır üretiliyor

Safranbolu’da yılda 2 tonun üzerinde kıtır üretiliyor

Yayın: 09.08.2022 17:38
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesince yılda 2 tonun üzerinde üretilen kıtır, doyurucu ve uzun süre taze kalma özellikleriyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

Belediye Başkanı Elif Köse, yaptığı açıklamada, belediye tesislerinde tamamen doğal ürünlerden kıtır üretimi yapıldığını bildirdi.

Doyurucu kıtırın atıştırmalık olarak da tüketildiğini aktaran Köse, “Kıtır, uzun süre tazeliğini koruyabilen bir ürün. Bu nedenle de vatandaşların tercihi haline geldi. Toplamda 2 tonun üzerinde üretim yaptık. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine üretime devam ediyoruz.” bilgisini paylaştı.(A.A)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TCSG-95 Trabzon’da halkın ziyaretine açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, TCSG-95 Sahil Güvenlik Botu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşların ziyaretine açıldı.

Ortahisar ilçesindeki Faroz Limanı'na demirleyen gemiyi ziyaret için gelen vatandaşlara, görevliler tarafından bilgi verildi.

Ailesiyle gemiyi ziyarete gelen Ersel Özkılıç, AA muhabirine, çok memnun kaldıklarını belirterek, “Özellikle bu gemi için geldik. Anlatan arkadaş da gerçekten çok bilgi verdi bize. Çok memnun kaldık. Birçok merakımızı giderdi.” dedi.

Ersin Yıldırım ise gemiyi çok beğendiklerini vurgulayarak, “Personel çok iyi. Çok güzel silah tesisatları var. Çocuklarla gezmeye geldik. Çocuklar sever böyle şeyler. Sorular sordular komutan arkadaşlara. Onlar da sağ olsunlar, güzel cevaplar verdiler. Tekrar gururlandık. Teşekkür ederiz.” diye konuştu.