MHP Teşkilatlarından İl Emniyet Müdürü Yırtar’a ziyaret

MHP Teşkilatlarından İl Emniyet Müdürü Yırtar’a ziyaret

Yayın: 10.08.2022 16:46
Paylaş:
A+ A-

 MHP Karabük İl ve İlçe Teşkilatları Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu başkanlığındaki heyet kısa bir süre önce Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Karşılıklı görüş alış verişi ve samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çapraz, İl Genel Meclis Üyeleri Sırrı Şen ve Murat Karagül, Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Tutar, Eflani İlçe Başkanı Hüsnü Akın, Yortan Belde Başkanı Alaattin Islak ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Derya Ekmekçi hazır bulundu.

Karabük İl Emniyet Müdürü Yırtar, iyi dilek ve temennilerinden dolayı MHP Karabük il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ülke genelinde toz taşınımı bekleniyor

Yayın: 09.05.2024 15:19
Paylaş:
A+ A-

Yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu’da, cumartesi günü ise Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da etkili olması beklenen toz taşınımının pazar sabah saatlerinden itibaren yurdu terk edeceği tahmin ediliyor.

Toz taşınımının Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’da orta kuvvette, Güneydoğu Anadolu’da kuvvetli, diğer yerlerde hafif, zaman zaman orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

Hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yurdun batısı için fırtına uyarısı

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü batı kesimler için fırtına uyarısında bulundu.

Buna göre, yurdun batısında yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması tahmin edilen rüzgarın İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir çevreleri ile İzmir’in kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli, yüksek kesimlerde fırtına, Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla çevrelerinde güney ve güneydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Marmara ve Kuzey Ege’de cumartesi öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz’de cuma akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. (AA)