Baştemsilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başladı

Baştemsilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başladı

Yayın: 30.08.2022 15:49
Paylaş:
A+ A-

Özçelik-İş Sendikası Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz değiştirilen KARDEMİR, KARÇEL ve KARDÖKMAK baştemsilcileri ve iş yeri temsilcileri resmi olarak göreve başladı.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç tarafından resmi yazıları bizzat teslim edilen, baştemcilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başlar başlamaz birlik ve beraberlik mesajları yayımladı.

Baştemcilciler ve İş Yeri Temsilcileri yayınladıkları birlik mesajlarında;

 

“Sayın Genel Başkanımızın takdirleri, Genel Merkez ve Şube yönetimimizin tensipleriyle bugünden itibaren temsilcilik görevine atanmış bulunmaktayız.

Kırmadan dökmeden, ayırmadan ayrıştırmadan, yapımızın temel taşları olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde teşkilatımızı ve işletmemizi en iyi yerlere taşımak bundan sonraki en önemli hedefimiz olacaktır.

Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bizleri; bize inanan, güvenen ve bu göreve layık gören büyüklerimize ve her zaman en büyük gücümüz olan mesai arkadaşlarımıza mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Özçelik-İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilciliğinde gerçekleştirilen törene, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, İsa Aydın, Ali Gürcan Barlas, Hidayet Büyükdoğan ve baştemcilciler ve iş yeri temsilcileri katıldı.(Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kuzey Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Manasijevski’den Trabzonspor’a ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Kuzey Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski, Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Büyükelçi Manasijevski, Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Genel Sekreter Kemal Ertürk ve Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz ile bir araya geldi.

Büyükelçi Manasijevski, Gostivar kentindeki Yukarı Banisa'da yaşayan halkın tamamı olmak üzere ülkesinde çok sayıda Trabzonspor taraftarı olduğunu belirtti.

Kuzey Makedonya Trabzon Fahri Konsolosu Sırrı Furkan Eren'in de yer aldığı ziyarette, Büyükelçi Manasijevski'ye isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Ziyarette ayrıca Trabzonspor'un Kuzey Makedonyalı futbolcusu Enis Bardhi de formasını imzalayarak, Manasijevski'ye verdi.