Baştemsilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başladı

Baştemsilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başladı

Yayın: 30.08.2022 15:49
Paylaş:
A+ A-

Özçelik-İş Sendikası Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz değiştirilen KARDEMİR, KARÇEL ve KARDÖKMAK baştemsilcileri ve iş yeri temsilcileri resmi olarak göreve başladı.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç tarafından resmi yazıları bizzat teslim edilen, baştemcilciler ve iş yeri temsilcileri göreve başlar başlamaz birlik ve beraberlik mesajları yayımladı.

Baştemcilciler ve İş Yeri Temsilcileri yayınladıkları birlik mesajlarında;

 

“Sayın Genel Başkanımızın takdirleri, Genel Merkez ve Şube yönetimimizin tensipleriyle bugünden itibaren temsilcilik görevine atanmış bulunmaktayız.

Kırmadan dökmeden, ayırmadan ayrıştırmadan, yapımızın temel taşları olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde teşkilatımızı ve işletmemizi en iyi yerlere taşımak bundan sonraki en önemli hedefimiz olacaktır.

Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bizleri; bize inanan, güvenen ve bu göreve layık gören büyüklerimize ve her zaman en büyük gücümüz olan mesai arkadaşlarımıza mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Özçelik-İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilciliğinde gerçekleştirilen törene, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, İsa Aydın, Ali Gürcan Barlas, Hidayet Büyükdoğan ve baştemcilciler ve iş yeri temsilcileri katıldı.(Ramazan Öztürk)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.