“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraf sergisi açıldı

“Tarım Orman ve İnsan” fotoğraf sergisi açıldı

Yayın: 03.09.2022 18:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük‘ün UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu ilçesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce “Tarım Orman ve İnsan” fotoğraf sergisi açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği “Tarım Orman ve İnsan” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Safranbolu Tarihi Çarşı’da bulunan Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi ile Hıdırlık Tepesi’nde sergilenen fotoğraflar yerli ve yabancı turistlerin takdirini kazandı.

19 eserin ödül aldığı yarışmada sergileme ve albüm çalışması için belirlenen 83 eser diğer illerde de sergilenecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ruhsatsız tabancalar ve av tüfeklerinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Yenice ilçesinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 517 tabanca mermisi, 142 av tüfeği fişeği ve 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranması olan bir kişinin de yakalandığı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden, silah ticareti yaptıkları tespit edilen M.K. ve I.A. tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.S, Y.E, M.E. ve B.S. emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.