TOKİ Fatih Mahallesi Sakinleri Asansör Mağduru…

TOKİ Fatih Mahallesi Sakinleri Asansör Mağduru…

Yayın: 30.09.2016 10:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün ikinci TOKİ projesi kapsamında yoksul ve alt gelir grubu için yapılan TOKİ Soğuksu Fatih mahallesi Mavişehir sakinlerinin sorunları bitmek bilmiyor.

Yapıldığı günden beri su baskını gibi çeşitli sorunlarla boğuşan Fatih mahallesi Mavişehir sakinleri bu seferde asansör sorunu ile karşı karşıya kaldıklarını bildirerek sorunlarına bir türlü çare bulamadıklarını bildiriyorlar.

Özellikle yaşlı ve hasta yakınları için büyük sorun teşkil eden asansör problemi ile ilgili şikayetlerini dile getiren ilgili kişiler,“mağduriyetimiz had safhada.Yaşlı ve hastalarımız asansör yokluğunda büyük sıkıntı yaşıyor.6 kat merdiven çıkamıyorlar.Konutları sahip aldığımız günden beri bizim sorunlarımız hiç bitmiyor. Daha önce de evlerimizin altını sel basıyordu. Şimdi de asansörlerimiz çalışmıyor.Bize asansörlerin süresinin dolduğu söyleniyor. Doğrusu bu mazereti anlamış değiliz.Bugüne kadar ilk defa böyle bir mazeret duyuyoruz.Böyle bir sorunla karşı karşıya kalınacaktı madem neden daha önceden gerekli tedbirler alınmadı.Kısacası ilk günden itibaren okul sorunu,sel sorunu ve şimdide asansör sorunu gibi dertlerle mücadele ediyoruz. Yani Fatih mahallesinin sorunları bir türlü bitirilemedi.Bizlere sahip çıkan yok.Yetkililere ancak sizlerin vasıtası ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.Bir zahmet yetkili merciler de bizim bu önemli sorunumuza çare bulsunlar.Bizi sahipsiz sandıkları için her türlü sorunu bizler yaşıyoruz” açıklamasında bulunuyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.