AGD’den Konferans

Halil Kızılyer
Yayın: 26.02.2024 14:04
A+ A-

Anadolu Gençlik Derneği Safranbolu Temsilciliği  Şehitler Gecesi etkinliği kapsamında “Yiğitler Toplanın Cihada Doğru” başlıklı bir konferans düzenlendi

Safranbolu Meslek Yüksekokulu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Sadettin Ökten Konferans salonunda yapılan program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Programın Açılış Konuşmasını Safranbolu ilçe temsilcisi Mutlu Kocakaya yaptı

İslam ümmetinin her yıl yüzlerce ve binlerce şehit verdiğini ancak Gazze’deki soykırımla birlikte ümmetin bu yıl hiç olmadığı kadar şehit verdiğini ifade Kocakaya Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil! Müslüman dediğimiz ülkelerden biri Gazze’nin sınır kapılarını kapatıyor. Tüm imkansızlıklara rağmen Gazze direniyor diye konuştu.

Programa konuşmacı olarak katılan Gazeteci- Yazar Mustafa Uzun ise Gazze gündemli bir konuşma gerçekleştirdi

Uzun “Hamas, Gazze sokaklarını ölümcül bir labirente dönüştürerek İsrail’in kent savaşını zorlaştırmaya çalışıyor. Hamas’ın elinde el bombalarıyla donatılmış insansız hava araçlarından, güçlü patlayıcılara sahip tanksavar mühimmatına kadar çeşitli silahlar var. Tüneller ise İsrail’in Hamas’ı tam anlamıyla abluka altına almasını zorlaştırıyor. HAMAS vurduğu hemen her aracı ve tankı kayda alarak adeta İsrail ordusu ile alay ediyor. İsrail Hava Kuvvetleri ve yüksek ateş gücü olmasa Kassam ile İsrail ordusunun Gazze’de ya da işgal altındaki diğer topraklarda mücadele edebilecek iman, azim, eğitim ve direnişten yoksun olduğu bir defa daha ortaya çıkmış oldu.

Uzun Gazze’deki direniş, tüm dünyaya ilham veriyor. Bu direniş, özgürlük ve bağımsızlık uğruna verilen mücadelenin sembolü haline geldi. İsrail ise her geçen gün daha da zayıflıyor ve uluslararası arenada itibarını kaybediyor. Bu savaşın sonunda Filistin’in zafer kazanacağına dair inancımız tamdır. dedi

 

Doç.Dr Fatih Budak’ın Ezgileri  programa heyecan kattı

Program dua ile son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.09.2024 19:34
A+ A-

Karabük’te gaziler ile öğrenciler, basketbol, futbol, masa tenisi, dart ve mini golf oynadı.

Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla “Kahramanlar Sahada Kalbimiz Onlarla” sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen gaziler, basketbol, futbol, masa tenisi, dart ve mini golf etkinlikleriyle vakit geçirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirilen etkinliğin, günün anlam ve önemini vurgulamak için önemli fırsat olduğunu belirterek, “Aziz milletimizin bekası uğrunda gazi olan tüm kahramanlarımızın Gaziler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı da etkinlikte emeği geçen herkese gaziler adına teşekkür ederek, Atatürk’ün komutasındaki Türk ordusunun, Sakarya Meydan Muharebesi’nde Anadolu içlerine kadar ilerleyen Yunan ordusuna Polatlı önlerinde tarihin en büyük yenilgisini yaşattığını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’in de katıldığı program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331