Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor maçının akabinde

Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor maçının akabinde

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.09.2023 20:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında ağırladığı Sakaryaspor'u 1-0 yenen Ahlatcı Çorum FK'nin teknik yöneticisi Tahsin Tam, iç alandaki birinci galibiyetin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Tam, maçın akabinde düzenlediği basın toplantısında, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını aktardı.

Sakaryaspor'un kaliteli oyuncuları takımında bulunduran fakat istediğini elde edememiş güçlü bir topluluk olduğunu vurgulayan Tam, “Sakaryaspor'a karşı maçımızın çok kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Buna dönük tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bugün içeride birinci kez aldığımız 3 puan açıkçası bizi çok memnun etti. Topluluğumuzun da bu türlü bir beklentisi vardı. Deplasman galibiyetlerimizden sonra iç alanda bir galibiyete de gereksinimimiz vardı. Çok şükür bugün muvaffak olduk. İnşallah bunun devamı gelecek. Disiplini elden bırakmadan, saflarımızı sıkılaştırarak çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

– Karslı: “Sadece sonuca gidemedik”

Sakaryaspor Teknik Yöneticisi Turgay Karslı, ortaya koydukları performansın skora yansımadığını lisana getirdi.

Çorum FK'nin geçmiş maçlarında nasıl arttan oyunu başlattığını, top taşınırken kimlerle ilişki kurulduğunu bildiklerini anlatan Karslı, şu görüşlerini paylaştı:

“Biz 'Onlara karşı nasıl konum üretebiliriz' diye biraz baş yorduk. Bugün oyuncularımız, verdiğimiz tüm ödevleri muvaffakiyetle yerine getirdiler. Yalnızca sonuca gidemedik. Yoksa akan oyun içerisindeki bütün istikrarları biz elimizde tuttuk. Onların merkezdeki pas kontaklarını kapatacak koridorlara biz güzel duvar ördük. Onlara karşı az temas, çabuk oyunlu bir tepki gösterdik. Lakin dediğim üzere, çabamız sonuca yansımadı. Natürel ki bu deplasmanda 1 puan almak da kıymetliydi. Biz üç puan için gelmiştik. Takdir edersiniz ki alanda esasen biz bunu ispatladık lakin sonuca yansımadı. Sonuç bizi düşündürmesin, bu oyun bizi geleceğe yanlışsız tekrar amaca kilitlesin. Bunu istiyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.