AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Demirkol, Sağlık Bakanı Koca’nın ziyaretini değerlendirdi:

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Demirkol, Sağlık Bakanı Koca’nın ziyaretini değerlendirdi:

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.03.2024 00:44
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, kentin ulusal değil uluslararası bir sağlık markası olması için verdiği destek ve müjdeler için teşekkür ederek, “İnşallah en yakın sürede projelerimizi hayata geçiririz ve Bolu'muz, Türkiye'de ve uluslararası arenada adından turizmle sağlıkla sanayiyle söz ettiren bir il olur.” dedi.

Demirkol, yaptığı açıklamada, 13 Mart'ta kenti ziyaret eden Bakan Koca ile güzel bir program gerçekleştirdiklerini belirtti.

Koca'nın sağlık çalışanları ve esnafla bir araya geldiğini aktaran Demirkol, “Esnafımızla kucaklaşması, halkımızın Sayın Bakanımıza olan samimiyetleri, kucaklayışları da ayrıyeten ziyarete renk kattı. Hem halkımıza güzel karşılamaları hem de ziyaretleri dolayısıyla Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'ya çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Demirkol, Bakan Koca'nın Bolu ziyaretine bazı müjdelerle geldiğini dile getirerek, “Daha öncesinde kendisiyle konuşmuştuk ve talebimizi iletmiştik. İlimizin sağlık alanında bölge ili olması hasebiyle ve bölgemize de hitap etmesi nedeniyle sağlıkta çok daha ileriyi hedefliyoruz. Sağlık turizmi hedefliyoruz, termal sağlık turizmini hedefliyoruz. Projelerimizde de bunları şehir hastanesiyle birlikte koyduk. Sayın Bakanımız da bu taleplerimizi değerlendirip ziyarette de müjdelerini vermiş oldu.” ifadelerini kullandı.

Koca'nın İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitenin bulunduğu alana 600 yataklı şehir hastanesi konseptinde hastane sözü verdiğini belirten Demirkol, şöyle devam etti:

“Onunla birlikte devam eden 150 yataklı Kadın Doğum Hastanesi projesinin yanı sıra 150 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi noktasında sözü de bunun üzerine eklemiş oldu. Yine kendisine bölge hastanemiz olması sebebiyle bir PET-CT talebimizi ilettik. Özellikle onkoloji hastalarımız için genel cerrahideki muayenelerde oldukça talep oluyor ve il dışına gitmek durumunda kalıyoruz. Bölgemizde yok. Bölgemize de hitap edecek PET-CT cihazını da yine Sayın Bakanımız Fahrettin Koca müjde verdi.”

Demirkol, şehir hastanesi konseptinde hastane, PET-CT ile Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin Bolu için önemli olduğunu vurgulayarak, “Aslında ilimizin ulusal değil, uluslararası bir sağlık markası olması için vermiş olduğu destekler ve müjdeler için ilimiz adına kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. İlimize hayırlı olsun. İnşallah en yakın sürede projelerimizi hayata geçiririz ve Bolu'muz, Türkiye'de ve uluslararası arenada adından turizmle sağlıkla sanayiyle söz ettiren bir il olur.” şeklinde konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amazon Prime Day sonuçlarını açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Türkiye'de gerçekleşen Prime Day boyunca, Türkiye'deki Prime üyeleri rekor sayıda sipariş verdi. Aynı zamanda Amazon kampanyada günlük site ziyaret sayısında da rekor kırarak tarihindeki en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’nin, Prime İndirim Avcıları aracılığıyla seçtiği, çok talep gören ürünlerde indirimlerin sunulduğu Prime Day süresince Amazon Türkiye'de en fazla elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım kategorilerinde satış yapılırken Prime üyelerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ise mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

En yüksek talep gören markalar arasında ise Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi yerel ve global markalar yer aldı.

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin iyisini sunuyor. Amazon Türkiye'de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor.

Aynı zamanda, her gün popüler markaların ürünlerinde geçerli özel fırsatlara erişim, Prime Day boyunca üyelere özel indirim ve fırsatlardan faydalanma, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime, herkes ayda sadece tüm vergiler dahil 39 lira karşılığında sahip olabiliyor.