AK Parti Bolu Vilayet Lideri Güner’den partisinin fevkalâde kongresine ait açıklama

AK Parti Bolu Vilayet Lideri Güner’den partisinin fevkalâde kongresine ait açıklama

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 06.10.2023 12:48
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – AK Parti Bolu Vilayet Lideri Suat Güner, kongreyle birlikte milletin huzuruna birinci günkü aşk ve heyecanla çıkacaklarını belirterek, “Böylelikle 'Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı AK Parti'mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız.” tabirini kullandı.

Güner, 7 Ekim'de “Türkiye Yüzyılı İçin Daima Yeni, Daima İleri” mottosuyla AK Parti 4. Harikulâde Büyük Kongresi'ni icra edeceklerini anımsattı.

AK Parti Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001'de “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı” şiarıyla kurulan partilerinin, 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği her seçimde milletin derin teveccühüne mazhar olduğunu anlatan Güner, AK Parti'nin kendisine gösterilen bu itimadı karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sıhhate, güçten ulaşıma, turizmden tarıma her alanda Türkiye'ye sayısız eser ve hizmet kazandırdığını kaydetti.

Güner, 7 genel seçim, 4 mahallî seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 sefer milletin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan AK Parti'nin, bu muvaffakiyetlerinin ardında yatan en değerli ögelerden birinin dinamik kalmayı başarabilmesi olduğuna vurgu yaptı.

Nice muvaffakiyetler ve seçim zaferlerine karşın her seferinde kan tazelemeyi adeta görev olarak bildiklerini aktaran Güner, şöyle devam etti:

“Değişimi lisanından düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına daima birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla birlikte birtakım siyasi partilerin kongrelerinde hakim olan kaos ve kargaşayı kaygıyla takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, ferdî hırslarını demokrasinin önüne koyanların milletimizin menfaatine yönelik rastgele bir siyaset üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır. Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her vakit en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz.”

Suat Güner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardında durarak yenilikçi bakış açısıyla ebediyen üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcı olacaklarını tabir ederek, 7 Ekim'de yapacakları kongre sürecinde de büsbütün bu yaklaşıma hizmet edeceklerini bildirdi.

31 Mart'ta yapılacak mahallî seçimlere güçlü takımla hazırlanacaklarını vurgulayan Güner, “Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her keresinde olduğu üzere birinci günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylece 'Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı AK Parti'mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. 4. Harikulâde Büyük Kongre'mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.