AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun’da iftar programına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun’da iftar programına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.03.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin kadın kollarının iftar programına katıldı.

Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu'ndaki “Geleneksel Kardeşlik İftarı”nda yaptığı konuşmada, partililere 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni bir seçim süreci daha yaşadıklarına işaret eden Karaaslan, “Sizler bu desteğinizle Türkiye'nin önünü açtınız. Sizler bu desteğinizle terörle mücadelede elimizi güçlendirdiniz, dış politikada bizi çok daha cesur yaptınız, Recep Tayyip Erdoğan'a, '5 yıl daha bu ülkenin emaneti sana teslim, emanetimiz emin ellerde' dediniz. Dolayısıyla bugün burayı dolduran çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir adım attınız. Umut ediyoruz ki önümüzdeki seçimlerde de sadece partimiz ya da Cumhur İttifakı'mız değil şehrimiz, ilçelerimiz kazansın. Umut ediyoruz ki artık yeniden İlkadım kazansın, Atakum kazansın, 17 ilçesiyle birlikte büyükşehir belediyemiz kazansın.” dedi.

Samsun'da pek çok projeyi hayata geçirdiklerini, kente değer katan yatırımlar yaptıklarını söyleyen Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan'ın bayrağı bu kez kadınlar, gençler, engelliler, yaşlılar, ihtiyaç sahipleri için çok daha nitelikli projelerle birlikte daha yükseğe taşıyacağına inandıklarını ifade etti.

İftara, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Halit Doğan, AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve partililer katıldı.

Karaaslan ve beraberindeki heyet daha sonra Atakum ilçesi Büyükkolpınar Mahallesi'nde mahallelilerle bir araya geldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amazon Prime Day sonuçlarını açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Türkiye'de gerçekleşen Prime Day boyunca, Türkiye'deki Prime üyeleri rekor sayıda sipariş verdi. Aynı zamanda Amazon kampanyada günlük site ziyaret sayısında da rekor kırarak tarihindeki en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’nin, Prime İndirim Avcıları aracılığıyla seçtiği, çok talep gören ürünlerde indirimlerin sunulduğu Prime Day süresince Amazon Türkiye'de en fazla elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım kategorilerinde satış yapılırken Prime üyelerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ise mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

En yüksek talep gören markalar arasında ise Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi yerel ve global markalar yer aldı.

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin iyisini sunuyor. Amazon Türkiye'de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor.

Aynı zamanda, her gün popüler markaların ürünlerinde geçerli özel fırsatlara erişim, Prime Day boyunca üyelere özel indirim ve fırsatlardan faydalanma, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime, herkes ayda sadece tüm vergiler dahil 39 lira karşılığında sahip olabiliyor.