AK Parti İl Başkanı Altınöz “Ziyaretler Çok Verimli Geçti..”

AK Parti İl Başkanı Altınöz “Ziyaretler Çok Verimli Geçti..”

Yayın: 05.02.2020 19:41
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, İl Başkanı İsmail Altınöz ve Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu  geçtiğimiz gün Ankara’da Bakanları ziyaret ettiler. Bu ziyaret sırasında Turizm Bakanı “Hadrianapolis’i ören yeri yapacağız..”, Ulaştırma Bakanı M.Cahit Turhan “Karabük Bölgenin cazibe Merkezi olacak..”, Sanayi Bakanı Mustafa Varank “ Filyos Vadisi çok önemli..”, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli “Su arıtma ve Sertlik giderme gündemimizde..” yolunda bilgiler verdiler..

Bakan Ersoy, “Hadrianapolis’in ören yeri olması için destek vereceğiz”
Vali Fuat Gürel ile Karabük Milletvekilleri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.
Vali Fuat Gürel ile Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek kent hakkında bilgi verdi. Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Bakan Ersoy “Karabük turizm alanında oldukça önemli bir ilimiz, UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Safranbolu, 100 sıcak noktasından biri olan Yenice Ormanlarını ve Hadrianapolis Antik Kentini barındıran bir ilimiz. Kültür turizmi alanında ülkemizde söz sahibi. Karabük’ün turizmini çeşitlendirilmesi için gerekli tüm çalışmalara destek vereceğiz. Antik kente çalışmaları 12 aya çıkardık. Hadrianapolis’in ören yeri olması ve alanda yapılması gerekenlerle ilgili destek vereceğiz” dedi.

Bakan Turhan, “Karabük sanayi alt yapısı ile bölgenin cazibe merkezi olacak”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Filyos Projesi ile Karabük’ün bölgenin cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi.Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’den oluşan Karabük Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Turhan’a, kentte devam eden yatırımlar ile Filyos Liman Projesi, Çevre yolu projesi, Karabük-Zonguldak bölünmüş yol projesi, KARDEMİR Köprülü kavşak projesi, Eskipazar ve Cumayanı köprülü kavşak projeleri hakkında bilgiler verildi.
Bakan Turhan, “Hükümetlerimiz döneminde ulaştırma anlamında ülkemiz çağ atladı. Binlerce kilometre bölünmüş yol yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ulaşımın kalitesini arttırmaya devam edeceğiz. Altyapı eksiklerimizi gidereceğiz. Karabük’ün Karayolları ile ilgili yatırım taleplerini öncelik sırasına ve kaynaklarımız nispetinde yerine getireceğiz. Filyos Projesi ile beraber ulaşım anlamında altyapı ve üst yapı projelerini tamamlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karabük sanayi altyapısı ile beraber bu proje ile daha önemli bir hale gelerek bölgenin cazibe merkezlerinden birisi olacak. Filyos Limanını ve bağlantı yollarını en kısa sürede bitirip Limanı kullanıma açacağız” dedi.

Karabük’ün sanayisi masaya yatırıldı
Bir dizi ziyaretler için Ankara’ya giden Karabük heyeti Sanayi ve Teknoloji Başkanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ederek kent sanayisi hakkında bilgi verdiler.Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’den oluşan Karabük Heyeti, Sanayi ve Teknoloji Başkanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Varank’a bölge ve kent için son derece önemli olan Filyos Projesinin son durumu, Karabük Organize Sanayi Bölgesi ile Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Karabük sanayi altyapısı ile ilgili bilgiler sunuldu.
Karabük Organize Sanayi Bölgelerinde yapılacaklarla ilgili ve Filyos Projesi görüşüldü. Bakan Varank, Karabük’teki yatırımları destekleyeceklerini ifade etti.

Bakan Pakdemirli, “Su arıtma ve sertlik giderme tesislerini tamamlayacağız”
Karabük heyetinin ziyaretinde konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Karabük ve Safranbolu’da arıtmayı ve taşkın koruma projelerini tamamlayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’den oluşan Karabük Heyeti Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Bakan Pakdemirli’ye, DSİ yatırımları, Safranbolu içme suyu arıtma projesi, Karabük İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisi, Milli Parklar, Orman İşletme Müdürlükleri, Eğriova Göleti, Baklabostan Tabiat Parkı ve Toprak Mahsulleri Ofisinin Karabük’te şube açmasına yönelik bilgiler verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Pakdemirli: ‘Bu projeler önemli projeler. Karabük önem verdiğimiz ve üzerinde hassasiyetle çalıştığımız illerimizden bir tanesi. 2020 yılı içerisinde Safranbolu İçme Suyu Arıtma Tesis ile Karabük Merkez Sertlik Giderme Tesisinin yapımına destek vererek tamamlayacağız. Ayrıca devam eden taşkın koruma projelerini de tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacağız. Karabük Orman zengini bir ilimiz Orman sanayisinin daha da gelişmesi ve diğer projelerle ilgili elimizden gelen desteği vereceğiz’ dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Garanti BBVA, biyometrik kredi kartını kullanıma sundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Garanti BBVA, biyometrik kredi kartını kullanıma sunduğunu duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, Türkiye'nin ilk biyometrik doğrulama özelliğine sahip kartı olan Bonus Platinum Biyometrik Kartı hizmet ağına kattı.

Kart sahipleri, Bonus Platinum Biyometrik Kart ile birlikte verilen parmak izi tanımlama kitiyle birkaç basit adımda kartlarına parmak izini tanımlıyor. Alışveriş esnasında da kartlarını POS cihazının temassız alanına yaklaştırıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek, parmak izinin doğrulanmasıyla ödemelerini saniyeler içinde, şifre girmeden tamamlayabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çağrı Süzer, Türkiye'nin ödeme sistemleri alanında dünyanın en ileri teknolojilerini sunduğunu bildirdi.

Kendilerinin de Türkiye’nin en büyük ödeme platformlarını yıllardır keyifle müşterileri ile buluşturduklarını kaydeden Süzer, şu bilgileri verdi:

“Sunduğumuz inovatif ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak her zaman en büyük önceliğimiz. 2010'da yine ilk kez Garanti BBVA'nın sunduğu temassız ödeme teknolojisi, pandemiyle giderek bir alışkanlığa dönüştü ve ilk tercih oldu. Ancak bugün Türkiye’de ayda ortalama 146 milyon kart işlemi halen şifre girilerek gerçekleşiyor. Ödemeler dünyasında her zaman dönüşüme öncülük eden, inovasyonu odağına alan ve kullanıcılarını sayısız yenilikle tanıştıran Garanti BBVA Ödeme Sistemleri olarak Bonus Biyometrik kartla müşterilerimizi yepyeni bir teknoloji ile buluşturuyoruz. Artık ülkemizde alışverişlerde şifre yerine parmak iziyle ödeme dönemi başlıyor.”

– “Artık ödemeler parmak izi okutarak şifresiz, hızlı ve güvenle yapılacak”

Murat Çağrı Süzer, Bonus Platinum Biyometrik Kart ile müşterilerin artık ödemelerini parmak izi okutarak şifresiz, hızlıca ve güvenle gerçekleştirebileceğini kaydederek, şu açıklamalarda bulundu:

“Müşterilerimizi aynı zamanda PIN girme ya da hatırlama ve temassız limit belirleme zahmetinden de kurtarıyor, onların işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Bugün dünyada biyometrik bilgiler kişisel güvenliğin en yüksek doğrulama yöntemi kabul edilirken, biz de bu teknolojiyi Garanti BBVA kredi kartlarıyla müşterilerimize sunmaktan, yepyeni bir deneyimle hayatlarına değer yaratmaktan dolayı son derece mutluyuz. Teknolojimiz ve inovasyon kültürümüzle her zaman önde olmaya, müşterilerimiz ve sektörümüz için yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceğiz.”