AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldı

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldı

Yayın: 16.03.2023 21:55
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, görevinden ayrılarak milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

İl Başkanlığında partililer tarafından karşılanan Altınöz, toplantı salonunda yaptığı konuşmada, hayatının büyük bölümünü Karabük’te geçirdiğini söyledi.

Partide uzun yıllardır görev yaptığını anlatan Altınöz, “Son yıllarda da il başkanı olarak hizmet ettim. Bundan sonra da Karabük’ü Meclis’te temsil etmek için aday adayı oldum. Bugün başvurumu yaptım. AK Parti olarak kentimize büyük hizmetlerde bulunduk, bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek.” diye konuştu.
Yaptıkları çalışma ve projelerden bahseden Altınöz, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
Altınöz, daha sonra başvuru dilekçesini parti yetkililerine teslim etti.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik de milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa ederek, başvuru dilekçesi verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü orman zararlılarına karşı feromon tuzağı kuruyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü Narlısaray İşletme Şefliği ile Gölköy İşletme Şefliğince, çam ağaçlarında verimin düşmesine sebebiyet veren böceklere karşı feromon tuzakları kurularak biyoteknik mücadeleye yapılıyor.

Ağaçlardaki verim kaybının önlenerek geleceğe daha verimli orman sahaları kazandırmak amacıyla ağaçlara, zararlı böceklere karşı biyoteknik yöntemle geliştirilen feromon tuzağı yerleştiriliyor.

Vezirköprü Orman işletme Müdürü Cengiz Koçak, feromon tuzağında bir huni içine böceğin karşı cinsinin kokusunu içeren bir ilaç sıkıldığını anlatarak, “Bu ilacı hisseden böcek, ağaç yerine huniye yönelip tuzak içindeki kavanoza girerek hapsoluyor ve bir daha çıkamıyor. Kavanoz içinden toplanan böcekler arasında doğaya faydalı olanlar geri salınıyor, zararlı böcekler ise doğadan uzaklaştırılıyor. Bbu böcek türlerine karşı verilen mücadelede doğaya zarar vermeyen mekanik, biyolojik ve biyoteknik mücadele yöntemlerinin kullanılmasına özen gösteriliyor.” ifadelerini kullandı.