AK Parti Karabük Merkez İlçe Teşkilatı’ndan Uysal’a Ziyaret

AK Parti Karabük Merkez İlçe Teşkilatı’ndan Uysal’a Ziyaret

Yayın: 12.01.2016 10:36
Paylaş:
A+ A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karabük Merkez ilçe teşkilatı Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’I ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Uysal’a hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya: “Sayın vekilimize bizleri son derece samimi ve sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimleri şahsına, Karabükümüze ve ülkemize hayırlı olsun. Sayın Vekilim Karabük Üniversitesi’nde büyük hizmetler verdi. Bundan sonra da Karabük’ümüze ülkemize hizmet noktasında önemli çalışmalara imza atacağınızı biliyoruz. Rabbim her daim işlerinde kendilerine kolaylıklar versin, bizleri de kendilerine yardımcı eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL: “1 Kasım da Türkiye genelinde olduğu gibi AK Parti Karabük’ten de güçlü olarak çıktı ve iki milletvekilliğini aldı. Bugün ülkemizde güçlü bir iktidara sahip olmanın nimetlerini yaşamaktayız. Çünkü ülkemizin etrafı ateş çemberine döndü bu ülkenin birliğini ve beraberliğini sağlamakta ancak güçlü bir iktidarla olacaktır. Ben öncelikle 1 Kasım sürecinde ortaya koyduğumuz birliktelikten dolayı teşekkür ediyor, bu birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum. Karabük’ümüzün ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Birlikte başardık, Karabük için ülkemiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin UYSAL’a hediye takdiminde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ünye ilçesindeki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün anıta çelenk sunduğu programda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ünye Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda da protokol üyeleri, öğrencileri ve halkı selamladı.

Türk milleti için bir dönüm noktası olan 23 Nisan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildiğini belirten Tokgöz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kutlu günü çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu programda, Ünye Acara Gürcü Dostluk Kültür Derneğince Gürcistan'dan davet edilen Gürcü çocuklardan oluşan ekip, Kafkas halk oyunları gösterisi sahneledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene, Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, diğer ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Fatsa ilçesindeki tören ise ilçe stadında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.