AK Partide Başvuru Süresi Uzatıldı

AK Partide Başvuru Süresi Uzatıldı

Yayın: 16.03.2023 11:29
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart 17.00’ye kadar uzatıldığını açıkladı.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin milletvekili aday adaylığı işlemleri ile ilgili AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

Yavuz, 81 ilde milletvekili aday adaylığı müracaatlarının devam ettiğini belirterek, “Yoğun bir aday müracaatı başvurusu söz konusu. Bugün, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı almak suretiyle aday müracaatlarının biraz daha uzatılmasına karar verildi.

İlgili MYK kararına göre aday müracaatları gelecek hafta çarşamba günü saat 17.00’ye kadar uzatılmıştır.

İllerimizde ve burada zorluk yaşanmasın, adaylık müracaatlarında bulunanlar da daha rahat bir şekilde müracaatta bulunsun diye bu kararı aldık. Bu karara bağlı olarak da temayül yoklamasının tarihi de değişti.

Bu hafta sonu yapacak olduğumuz teşkilat temayül yoklamamızı, sonraki hafta cumartesi günü 10.00- 16.00 saatleri arasında yapacağız” dedi.
.(Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60. kez düzenlenecek olan “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Valimiz Mustafa Yavuz’u ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Valimiz Mustafa Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)