AK Parti’li Karaaslan’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı:

Anadolu Ajansı
Yayın: 15.07.2024 00:07
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında, 15 Temmuz'un Türk tarihinin kahramanlıkla yazılmış en büyük destanlarından biri olduğunu vurguladı.

15 Temmuz'da Türk halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ölümü göze alarak silahlara aldırmadan darbecilere cesurca karşı koyduğuna işaret eden Karaaslan, şöyle devam etti:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizi, demokrasimizi ve milli iradeyi hedef alan tüm ihanetler ve darbe girişimleri karşısında tavizsiz olmanın, vatan için canından geçenlerin imanının ve ölümün üzerine cesaretle yürüyen milletimizin kahramanlığının bir sembolü niteliğindedir. 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizin yürüyüşü durdurulmak, demokrasimizin güçlenmesinin, Türkiye'nin büyüyüp gelişerek dünyada her alanda söz sahibi bir ülke olmasının önüne geçilmek istenmiştir. Darbecilerin hain oyunlarını bozmayı başaran milletimiz vermiş olduğu mücadeleyle, söz konusu vatan olunca gereğini hiç düşünmeden yapacağını, istiklalinden ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini dosta düşmana göstermiştir.”

Karaaslan, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla her geçen gün daha çok çalışarak ve güçlenerek yoluna devam eden ülkelerinin milli birlik ve beraberliklerinden aldıkları kuvvet ve milletin her an yanlarında olan desteğiyle gelecek yürüyüşünü sürdürdüğünü belirterek, “15 Temmuz'un 8'inci yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Türkiye'nin her yerinde darbecilerin karşısına dikilerek bu büyük ihanet girişimine geçit vermeyen, vatan topraklarına ölümüne sahip çıkan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331