AK Parti’nin aday adayları sahada..

AK Parti’nin aday adayları sahada..

Yayın: 26.11.2023 15:57 |Güncelleme: 27.12.2023 16:29
Paylaş:
A+ A-

AK Parti’de yerel seçim hazırlıklarında yeni bir aşamaya girildi. Karabük’te 7 ayrı seçim bölgesi için toplam 37 aday adayı dijital ortamda gerçekleşen teşkilat temayül yoklamasına katıldı. Sırada kamuoyu yoklamaları ve mülakatlar var

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığınca, Karabük Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı.

Başvuru işlemleri tamamlanan 37 aday adayına, saat 16.00’ya kadar yaklaşık 600 teşkilat üyesi elektronik ortamda oy verdi.

Programa, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Cemal Oğuz Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve partililer ile aday adayları katıldı.

TOPLAMDA 37 İSİM YARIŞTI

E-Temayülde AK Parti’den Karabük için Timurçin Saylar, Tuncay Özcan, Hasan Yıldırım, Muzaffer Atılkan, Nedim Yılmaz, Özkan Çetinkaya, Muhammet Kamil Işık ve Gürsel Yılmaz, Safranbolu için Necdet Aksoy, Ali Sami Acar, Ahmet Güneş, Salih Aydın, Hüseyin Gündoğdu, Ali Büyüközdemir ve Yasemin Kuzu, Yenice için Ferdi Kökçü, Ertan Mısırlı, Erdal Yirmibeş ve Sertaş Karakaş, Eskipazar için Kamil Ünal, Şenol Telli, Serdar Dursun, İsmail Palaz, Mehmet Ali Şen, Serkan Civa, Mustafa Yarkan, Hasan Sevdalı ve Bayram Demir, Eflani için Hüseyin Lütfü Ersoy ve Fatma Öztürk, Ovacık için Ramazan Şahin, Emre Uz ve Murat Aka yarıştı. Sırada kamuoyu yoklamaları ve mülakatlar var.

Kaynak:Bölgenin Sesi Gazetesi

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Alperen T. (25) idaresindeki 35 DMA 04 plakalı otomobil ile Ferudun D'nin (58) kullandığı 19 AZ 081 plakalı hafif ticari araç, Çevreyolu Bulvarı İlim Yayma Kavşağı'nda çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Mehmet Cen T. (29) ve İbrahim Can Ç. (24) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.