AK Parti’ye Geçen CHP’li Gençlerle İlgili Şok İddia!

AK Parti’ye Geçen CHP’li Gençlerle İlgili Şok İddia!

Yayın: 30.09.2023 16:25 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Karabük temasları sırasında rozet taktığı CHP eski Gençlik Kolları il Başkanı Burhan Durmuş ve Merkez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Berkay Yirmibeş Karabük siyasetinde gündem oldu.

Bakan Tunç’un AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde “Karabük’te CHP’yi bitiriyorsunuz” diyerek rozet takıp hatıra fotoğrafı çektirdiği gençler için CHP’den oldukça çarpıcı bir paylaşım geldi.

20 EYLÜL’DE GÖREVDEN ALINMIŞLAR

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezinin 20 Eylül tarihli yazısını basın ve kamuoyu ile paylaşan İl Başkanı Vedat Yaşar, “10 gün önce görevden alınanlar, halen görevdeymiş gibi lanse edilmiş. Bu doğru değil” dedi. Yaşar, “Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan rapor neticesinde, Burhan Durmuş ve Yönetim Kurulu’nun görevini kötüye kullanmaktan dolayı parti tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla 20 Eylül 2023 tarihinde görevlerine son verilmiştir. Kendisinin ve yönetiminin İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi sıfatıyla AKP’ye geçtiği gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

“DAHA ÖNCE DE AÇIKLAYABİLİRDİK”

Yaşar, kendilerine gelen yazıyı AK Parti’deki törenden sonra paylaşmalarının sebebini Birlik Medya’ya anlattı. “Gençlerin görevden alındıklarına dair 20 Eylül tarihinde gelen yazıyı o günde paylaşabilirdik ama biz yeni Gençlik Kolları Başkanı göreve başlayınca açıklarız diye düşünmüştük. Ancak görevden alınan arkadaşlar AK Parti’ye geçince ve halen görevdeymiş gibi yansıtılınca böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duyduk” ifadelerini kullandı.

İDDİALAR ÇOK KONUŞULUR

Törenle AK Parti’ye geçen CHP Gençlik Kolları eski İl Başkanı Burhan Durmuş’un görevden alındığına dair CHP Genel merkezi tarafından Karabük CHP İl Başkanlığına gönderilen yazıda, Durmuş’un başkanlık unvanını kullanarak milletvekili aday adaylarından ve Safranbolu Belediyesine iş vaadiyle birçok şahıstan maddiyat taleplerinde bulunduğunun tespit edildiği vurgulanıyor. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.