Akay; “Halkımızın Kararı Başımız Üstüne”

Akay; “Halkımızın Kararı Başımız Üstüne”

Yayın: 09.06.2015 10:08
Paylaş:
A+ A-

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, 7 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımızın kararı başımız üzerinedir” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Seçim sürecinde partimizi anlatmak için gece-gündüz demeden dağ, bayır dolaştık ve yoğun bir tempoda çalıştık. Bu süreç içinde başta il örgütümüz olmak üzere, ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız olağanüstü bir çaba gösterdiler. Bu çaba sonrasında başarının geleceğine inanmıştık. Başarıyı yakalayamayışımız bir yerlerde eksikliğimiz olduğunu gösteriyor. Bu eksiklik bizim kusurumuzdur. Halka küsülmeyeceğini biliyoruz. Kusuru kendimizde arayacağız. Örgütlerimizin seçim biter seçim başlar mantığıyla çalışmalarına hemen başlayacaklarından kuşku duymuyoruz. Bu süreç içinde, bizimle birlikte her yere koşan gençlerimize, kadın kollarımıza, örgütlerimize ve partililerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sesimizi duyurmada katkı veren, yerel gazetelerimiz ve televizyonlarımıza, internet sitelerimize şükranlarımı sunuyorum.
Milletvekili seçilen arkadaşlarımızın başarılı olmalarını , seçim sonuçlarının Karabük’ümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.