Bölgenin Sesi Gazetesi
 

Akay; İnsanlarımızın Sıcaklığı Bizleri Çok Mutlu Ediyor

Yayın: 04.05.2015 10:18
Paylaş:
A+ A-

7 Haziran genel seçimlerinde önseçimle Cumhuriyet Halk Partisinden birinci sıra milletvekili adayı olan Cevdet Akay şuana kadar yaptıkları çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçim çalışmalarını belirledikleri planlama çerçevesinde yürüttüklerini belirten Akay yaptığı değerlendirmede, “öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak seçimlerde çok iddialı olduğumuzu söylemek istiyorum. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühten son derece mutluyuz.Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlere içi dolu önemli vaatlerle giriyor.Genel merkezimizin hazırladığı seçim beyannamesi tamamen halkımıza yönelik bir beyanname ve halkımız da hazırlanan bu beyannameye ve genel başkanımızın sözlerine inanmış durumda.Yani insanlarımız bunun bir taahhütten daha çok gerçekçi bir seçim beyannamesi olduğunu anlamış ve bu da bizi çok mutlu ediyor. Şuana kadar yaptığımız planlı seçim çalışmaları doğrultusunda Safranbolu,Yenice,Eskipazar,Eflani ve Ovacık İlçelerimizde halkımızla buluştuk.İlçelerimizde Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir teveccüh var.Biz bunu gerçekten gözlemledik.Tabi ki yaptığımız çalışmalar kapsamında akşamları ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz ve bu ziyaretler de bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

Diğer yandan,5 Nisan Salı gününden (yarından) itibaren de Karabük merkezde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Akay, “yarından itibaren Karabük merkezde olacağız.Burada esnaf ziyaretleri ile başlayacak seçim çalışmalarımızı mahalle ve köy gezilerimizle sürdüreceğiz.Bu manada kurduğumuz seyyar seçim bürolarımızla halkımızla bir araya gelip kendileri ile çay sohbeti yapıp sıkıntılarını dinliyoruz ve dinlemeye devam edeceğiz.Yine irtibat büroları açarak oralarda seçim beyannamemizi anlatıyoruz.Her yere broşürlerimizi ulaştırıyoruz.Bu seçimlerden kesinlikle başarılı çıkmak istiyoruz ve halkımızın desteği ile de bunu başaracağımıza olan inancımız da tam” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta “Aile Çalıştayı” düzenlendi

Yayın: 23.09.2023 08:36
Kaynak: AA
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'ta Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürlüğünce toplumsal sıkıntıların tespiti, tahlili, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve toplumsal refahın artırılması hedefiyle “Aile Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Vilayet Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda, “Güçlü birey, güçlü aile, güçlü Türkiye” vizyonuyla Türkiye Yüzyılı gayeleri doğrultusunda ruhen ve bedenen sağlıklı jenerasyonlar yetiştirmek için el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Ailenin toplumun kilit taşı, mayası, Türk milletinin en kutsal ocağı olduğuna işaret eden Özarslan, “Aile, aydınlık kuşakların anahtarı, millet varlığımızın temeli ve asli desteğidir. Hayat uzunluğu sahip olacağımız akıl ve ahlak temellerinin atıldığı, ruhlarımızın manevi bedellerle beslendiği sıcacık yuvamızdır.” sözünü kullandı.

Tarihe bakıldığında büyük devletlerin aileye çok büyük ehemmiyet verdiğinin görüldüğünü lisana getiren Özarslan, “Bir şaheserin meydana getirilmesinde o yapıtı ortaya çıkaran şahıslar ve kullanılan materyal ne kadar değerli ise bir milletin doğuşu ve varoluşunda da aile o derece değerli ve gereklidir. Bu sebeple aile bağları çözülmüş, aile mefhumu ortadan kalkmış bir toplum ne kadar varlıklı, ne kadar müreffeh olursa olsun ayakta kalması mümkün değildir.” dedi.

Özarslan, “Güçlü aile güçlü toplum” anlayışıyla ailelerin toplumsal meselelerinin tespiti ve tahlili, aile bağlarını güçlendirilerek sağlam temellere dayandırılması ve toplumsal refahın artırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, “Aile yapısının güçlenmesi konusunda medyadan akademiye, polisten öğretmene kadar hepimize çok değerli sorumluluklar düşüyor. Aile kurumuna sahip çıkmak demek, bir milletin kendi geleceğine de sahip çıkması demektir.” diye konuştu.

Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Melih Keleş de çalıştayda aile yapısının korunması, eşitlik ve adalet, toplumsal kalkınma ve refah, hayat uzunluğu gelişim ve öğrenme üzere mevzuları ele alarak sıkıntılar ve tahlil teklifleri ile aile odaklı toplumsal hizmet modelini güçlendirmek istediklerini kaydetti.