Akay; İnsanlarımızın Sıcaklığı Bizleri Çok Mutlu Ediyor

Akay; İnsanlarımızın Sıcaklığı Bizleri Çok Mutlu Ediyor

Yayın: 04.05.2015 10:18
Paylaş:
A+ A-

7 Haziran genel seçimlerinde önseçimle Cumhuriyet Halk Partisinden birinci sıra milletvekili adayı olan Cevdet Akay şuana kadar yaptıkları çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçim çalışmalarını belirledikleri planlama çerçevesinde yürüttüklerini belirten Akay yaptığı değerlendirmede, “öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılacak seçimlerde çok iddialı olduğumuzu söylemek istiyorum. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühten son derece mutluyuz.Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlere içi dolu önemli vaatlerle giriyor.Genel merkezimizin hazırladığı seçim beyannamesi tamamen halkımıza yönelik bir beyanname ve halkımız da hazırlanan bu beyannameye ve genel başkanımızın sözlerine inanmış durumda.Yani insanlarımız bunun bir taahhütten daha çok gerçekçi bir seçim beyannamesi olduğunu anlamış ve bu da bizi çok mutlu ediyor. Şuana kadar yaptığımız planlı seçim çalışmaları doğrultusunda Safranbolu,Yenice,Eskipazar,Eflani ve Ovacık İlçelerimizde halkımızla buluştuk.İlçelerimizde Cumhuriyet Halk Partimize büyük bir teveccüh var.Biz bunu gerçekten gözlemledik.Tabi ki yaptığımız çalışmalar kapsamında akşamları ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz ve bu ziyaretler de bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

Diğer yandan,5 Nisan Salı gününden (yarından) itibaren de Karabük merkezde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Akay, “yarından itibaren Karabük merkezde olacağız.Burada esnaf ziyaretleri ile başlayacak seçim çalışmalarımızı mahalle ve köy gezilerimizle sürdüreceğiz.Bu manada kurduğumuz seyyar seçim bürolarımızla halkımızla bir araya gelip kendileri ile çay sohbeti yapıp sıkıntılarını dinliyoruz ve dinlemeye devam edeceğiz.Yine irtibat büroları açarak oralarda seçim beyannamemizi anlatıyoruz.Her yere broşürlerimizi ulaştırıyoruz.Bu seçimlerden kesinlikle başarılı çıkmak istiyoruz ve halkımızın desteği ile de bunu başaracağımıza olan inancımız da tam” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, Konuralp bölgesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Teknik ve fiziki takibe alınan G.B.M, F.K, C.A ve H.T'nin ev ve araçlarında yapılan aramada, 6 uyuşturucu hap, 17 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi, zanlılar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.B.M ile F.K. “uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklandı.

Diğer şüpheliler hakkında “uyuşturucu madde kullanma” suçundan adli işlem yapıldı.