Akay ve Özer dernek bayramlaşmasında bir araya geldi

Akay ve Özer dernek bayramlaşmasında bir araya geldi

Yayın: 14.04.2024 16:18
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Cevdet Akay ile Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan adayı İsmail Özer Engelli Engelsiz Gençlik ve Spo     r Kulübü Derneği’nin toplu bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Tüccarlar İş Merkezindeki dernek lokalinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşmaya ilgi gösteren Milletvekili ve belediye başkan adayına teşekkür eden Başkan Sevim Karaman Karadayı “Sayın vekilimiz Cevdet Akay bey ile sayın başkanımız İsmail Özer bey ve arkadaşlarına ve üyelerimize gösterdikleri yakın ilgi ve katılımları dolaysıyla şahsım ve dernek yönetimi adına şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten unutulmaz, görkemli bir bayramlaşma gerçekleştirdik” dedi.

Karabük Engelli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Karadayı Birlik Medya’ya yaptığı değerlendirmede, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadık.

Bayramlarımız gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarımızı en güzel şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum.

Bu vesileyle bir kez daha hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, toplu bayramlaşmıza katılarak bizi onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Takla Atan Otomobilde 1 Yaralı

Yayın: 03.05.2024 11:54
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Olay, saat 10.00 civarında Karabük-Kastamonu kara yolu Kadıefendi mevkiinde gerçekleşti.

Karabük istikametine seyir halinde olan A.K. (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü kontrolünü kaybederek takla attı. Otomobil, refüjde bulunan su tahliye kanalına yan yatarak durdu. Kazada otomobilde bulunan S.K. (74) yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.