Akbank üst idaresinde değişiklik

Akbank üst idaresinde değişiklik

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 03.10.2023 00:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank Genel Müdürlüğü vazifesine Kaan Gür getirildi.

Bankadan yapılan açıklamaya nazaran, 2012 yılından beri genel müdürlük vazifesini yürüten Hakan Binbaşgil, bugünden itibaren idare konseyi lider yardımcısı ve murahhas üye olarak atandı.

Tıpkı tarih prestijiyle genel müdürlük vazifesine Kaan Gür getirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank İdare Şurası Lideri Suzan Sabancı Dinçer, çok kıymetli bir bayrak değişimi gerçekleştirdiklerini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Kurumumuzda 21 yıldır değerli vazifeler üstlenmiş, 12 yıla yakın da genel müdürlük yapmış Hakan Binbaşgil, vazifesini Kaan Gür'e devrederek idare heyeti lider yardımcısı ve murahhas üye olarak çok kıymetli bir duruma geçiyor. Kendisine tüm emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür eder, Akbank İdare Şurası ismine şükranlarımı sunarım. Hakan Bey'in uzmanlığı ve bilgi birikimiyle bu yeni durumda da Akbank'a değerli katkılarda bulunmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Yeni genel müdürümüz Kaan Beyefendi, 30 yılı aşkın bankacılık deneyimiyle çok tecrübeli bir isim. 2011-2017 yıllarında Akbank üst idaresinde de misyon yapan kıymetli çalışma arkadaşımız Kaan Gür, bütün deneyimiyle yuvaya geri dönüyor.”

Dinçer, Kaan Gür'ün Hakan Binbaşgil'den aldığı güçlü bayrağı daha da âlâ noktalara taşıyacağına inandığını aktararak, kendisine yeni misyonunda muvaffakiyetler diledi.

– “Yeni periyotta de bankamızın gelişimine olan yakın desteklerim sürecek”

Bugün prestijiyle Akbank İdare Konseyi Lider Yardımcısı ve Murahhas Üyesi olarak atanan Hakan Binbaşgil de eski bir Akbanklı ve başkan kadronun başarılı bir üyesi olan Kaan Gür'e vazifesi teslim etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Akbank'ın yeni devirde de yenilikçi stratejik çizgisini tıpkı formda muvaffakiyetle devam ettireceğine, güçlü önder kadrosu ve ehil çalışanlarıyla paydaşları için en güzel kıymeti yaratacağına inandığını aktaran Binbaşgil, şunları kaydetti:

“Bu vesileyle uzun yıllar itimadını ve dayanaklarını daima gerimde hissettiğim başta Sayın Suzan Sabancı Dinçer olmak üzere idare konseyimize, birlikte çok uygun bir takım çalışması sergilediğimiz yakın mesai arkadaşlarıma ve tüm Akbanklılara içten teşekkürlerimi sunarım. Yeni periyotta de bankamızın gelişimine olan yakın desteklerim sürecektir. Başta müşterilerimiz ve yatırımcılarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza da gösterdikleri itimat ve yakın iş birliği için teşekkür ederim.”

– “Bu mirası yepisyeni ufuklara taşımak için hazırız”

Akbank'ın yeni genel müdürü Kaan Gür ise bankaya bu kıymetli misyon için tekrar katılmaktan ötürü çok keyifli olduğunu belirterek, “Ülkemizin en esaslı kurumlarından biri olan Akbank'ın genel müdürlük vazifesini üstlenmek benim için büyük bir onur ve ayrıcalık. Akbank'ın önümüzdeki periyotta, Sayın Hakan Binbaşgil'in bizlere bıraktığı sağlam temeller üzerinde daha da büyüyüp gelişeceğine olan inancım tam. Akbank, başarılarla dolu bir geçmişe sahip. Bankadaki güçlü grupla birlikte bu mirası daha da yüceltmek, yepisyeni ufuklara taşımak için hazırız.” tabirlerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” Tekirdağ’da gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – TARSİM, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi kapsamındaki yeni uygulamaların tanıtılması ve TARSİM eksperlerinin bilgi birikimlerine katkıda bulunulması amacıyla “Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” düzenledi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'da düzenlenen eğitimde, risk inceleme ve hasar tespit işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, Devlet Destekli Hayvan Hayat Sigortalarında 2023 yılı değerlendirmesi, 2024 yılı yenilikleri başlıklı sunumlar gerçekleştirildi, eksperlerin konuya ilişkin soruları yanıtlandı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM'in her geçen yıl artan başarısında eksperlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, dünyadaki diğer ülkelere de tarım sigortacılığı alanında rol model olduğunu aktardı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Hayat Dışı Düzenleme Daire Başkanı Işıl Şekerci Konya da Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin gelişimine değinerek, eksperlere görevlerinde başarılar diledi.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü de küresel düzeyde yaşanan iklim değişiklikleri sebebiyle şiddeti ve frekansı giderek artan çeşitli risklere ve doğal afetlere karşı, tarımın sürdürülebilirliği için her geçen gün önemi artan TARSİM hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, risk inceleme ve hasar tespit süreçlerinin sistemin devamlılığı açısından önemini belirtti.