Akçaabat’ta eski düğün salonu spor merkezine dönüştürüldü

Akçaabat’ta eski düğün salonu spor merkezine dönüştürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.09.2023 12:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski belediye binasındaki düğün salonu, tadilattan geçirilerek çok hedefli spor merkezine dönüştürüldü.

Akçaabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan çok gayeli spor salonunun tüm sporseverlere hizmet verdiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Akçaabat Belediye Lideri Osman Nuri Ekim, kentin gereksinimi olan tam donanımlı, geniş kapasiteli ve işlevsel bir spor merkezi oluşturulduğunu tabir ederek, şunları kaydetti:

“Tam donanımlı, her bölüme, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan spor merkezimizin tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasıyla kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli spor hizmeti veriyoruz. Belediye olarak ömür uzunluğu spor ideolojisiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik edecek işler yapıyoruz.”

Çok gayeli spor salonunun imkanlarına değinen Ekim, “Burada uzman antrenörler tarafından step, aerobik, pİlates, karate, judo, jimnastik, eğitici-yaratıcı drama üzere birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor merkezimizde 2 büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik yer alıyor. Spor merkezimizin kimi yerlerinde çocuklara ve atletlere yönelik tırmanma duvarları oluşturacağız birtakım duvarlarında ise yaş kümelerine nazaran eğitsel oyunlar yer alacak.” sözünü kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.