Akçasu ve Çavuş Mahalle Toplantısına Yoğun Katılım

Akçasu ve Çavuş Mahalle Toplantısına Yoğun Katılım

Yayın: 15.10.2015 10:09
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Mahalle Toplantılarına Akçasu ve Çavuş Mahalleleri İle Devam Etti.

İlk günden bu yana vatandaşların yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşen toplantı Kaçak Camii ( Lütfiye Camii ) misafirhanesinde yapıldı.

Toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, öncelikle mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz daha önceki toplantılarda dâhil olmak üzere hep güzelliklerle yoğun ilgi ile karşılandık. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu’da yola çıktıklarında doğal gazı almayan mahalle kalmayacak demiştik sözlerini hatırlatan Başkan Aksoy; “Çok şükür hiçbir mahalle kalmadı doğal gazı almayan. Bu süreçte çalışmalar yeniden başlayacak. İkincisi doğal gaz geçer geçmez alt yapı çalışmalarına da hemen hız veriyoruz. Akçasu Mahallemizle ilgili önümüzdeki süreçte yapacağımız birkaç nokta var. Bunlardan bir tanesi ki bana göre en önemlisi derenin ıslahıdır. Bu hususta projeyi hazırlattı. Buraya set kapanları yapılacak. Yani ani yağmurlarda buraya sel gelmeyecek. Bununla birlikte yapılacak çalışma dokuya uygun olacak. İnşallah bu yıl içerisinde ihalesi de yapılacak. Çavuş mahallemizde de park talebi ve kanalizasyon ile ilgili talep var idi. Turizm sezonu biter bitmez inşallah bu çalışmaları başlatıp bir an evvel bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Aksoy konuşmasının sonunda toplantıya iştirak eden her iki mahalle sakinlerine hitaben “2009 yılından bu yana kendilerinden destek ve dualarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla bir süre daha sohbet eden Başkan Aksoy’a Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal’da eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.