Aksoy İlk İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Aksoy İlk İftarını Vatandaşlarla Birlikte Açtı

Yayın: 22.06.2015 11:02
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’da ilk iftarda ramazan çadırında vatandaşlarla beraber açmayı tercih etti.

Orucunu açmak için İftar çadırında bulunana vatandaşlar ile sohbet eden ve ramazan aylarını tebrik eden Aksoy, “inşallah ramazan ayı süresince vatandaşlarımız ile birlikte ibadetlerimizi yerine getirecek oruçlarımızı birlikte açacağız. Tüm hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Aksoy şöyle devam etti; “Ramazan aylarında turizm’in hareketlenmesini sağlamak, şehri daha güzel bir hale getirmek, Ramazan akşamlarında buradaki etkinliklerle gecelerin değerlendirilmesi amacıylada bu çalışmayı başlattık. Bu yıl ramazan etkinliğinin beşinci senesi olduğu için daha da profesyonelleştik. Etkinliklerimiz 30 gün boyunca devam edecek. Ramazan ayını inşallah vatandaşlarımızla birlikte hem adına yakışır hem de dolu dolu eğlenerek ve sohbet toplantıları ile bilgilenerek yaşayacağız. Safranboluluları ve Karabüklüleri kısaca bölgemizin insanlarını her akşam buradaki etkinliklere davet ediyorum. Bizlerle beraber bu etkinliklerle inşallah onlar da yer alırlar ve programlarımız daha da anlamlı ve güzel olur.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.