Alex de Souza Yeniden Türkiye’de

Berkay Doğan
Yayın: 29.05.2024 14:20
A+ A-

Brezilyalı futbol efsanesi Alex de Souza, Antalyaspor’un yeni teknik direktörü olarak Türkiye’ye döndü. Gelecek sezondan itibaren göreve başlayacak olan Alex, Antalya’ya geldiğinde çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

Fenerbahçe’de oynadığı dönemde unutulmaz performanslar sergileyerek adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerinde de Türkiye’de görev yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Brezilyalı antrenör, Antalyaspor ile Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu devralmak için anlaşma imzalamıştı.

Bu akşam saatlerinde Antalya’ya ulaşan Alex, havalimanında yoğun ilgiyle karşılandı ve taraftarlara üçlü çektirerek otele gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

Futbolculuk kariyerine Coritiba’da başlayan Alex de Souza, Palmeiras, Flamengo ve Cruzeiro formaları giydi. İlk yurt dışı deneyimini Parma’da yaşayan Alex, burada beklediği başarıyı yakalayamayarak Cruzeiro’ya geri döndü. Fenerbahçe ile ikinci Avrupa tecrübesine başlayan sambacı, Süper Lig’de attığı goller, yaptığı asistler ve estetik hareketleri ile Türk futbol severlerin hafızasına kazındı. 2012 yılında yetiştiği kulüp olan Coritiba’ya transfer olan Alex, 2015 yılında futbol kariyerine son verdi.

Alex de Souza’nın Antalyaspor’daki teknik direktörlük kariyerinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor. Taraftarlar, eski futbol efsanesinin sahalardaki başarısını teknik direktör olarak da sürdüreceğine inanıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de peynir bidonuna gizlenmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 20:45
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de peynir bidonlarının içerisine gizlenmiş 3 kilo 916 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, İstanbul'da gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, doğu illerinden İstanbul'a kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, taşımacılığı yapan kargo şirketinin Düzce'deki aktarım merkezinde arama gerçekleştirdi.

Ekipler, alıcı K.B'ye yollanan peynir bidonlarının içine, paketlenmiş halde 3 kilo 916 gram sentetik uyuşturucu gizlendiğini belirledi. Uyuşturucu çıkarıldıktan sonra bidonların alıcıya yollandığı operasyonda, İstanbul'daki kargo şubesine gelen K.B. gözaltına alındı.

Düzce'ye getirilen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklandı.

Öte yandan, operasyona ait görüntüler İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basınla paylaşıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331