ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !

ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !

Yayın: 20.03.2024 16:01
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, satışına başlanan halk ekmek ile ilgili açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Aydın açıklamasında: “Seçime 10 gün kala mı? Aklınıza geldi!
Ak parti Safranbolu ilçe başkanı Yasin Aydın, Safranbolu belediyesi tarafından dün satışa başlanan halk ekmek ile ilgili açıklama yaptı.
Seçimlere 10 gün kala halk ekmek satmaya başlayan Safranbolu Belediyesi’nin bu uygulamasına tepki göstererek 5 yıldır neredeydiniz, dedi.
AK parti ilçe başkanı Yasin Aydın;
” Seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bütün partilerin siyasi çalışmalarına elbette saygı duyuyoruz. Mevcut belediye başkanı ve adayı Elif Köse’nin 2019 da halkın yararına olacağını tespit ettiği projelerine teşekkür ettim. Ancak kendisinin bu projelerin ihtiyaç olduğunu tespit etmekle kaldığını projeleri hayata geçirmek üzere bir adım atmadığını da belirttim. Şimdi de halk ekmek Safranbolu da olması lazım, buna hiç bir şekilde karşı bir şey söyleyecek kimse yok. Şimdi bu teşekkür kısmını kesip tekrar yayınlamazlar diye düşünüyorum. Ancak seçime 10 gün kala bir büfe koyup Kıranköy’e insanların gözünü boyamaya çalışmak siyasi bir kurnazlıktır. Safranbolu Belediyesi’nin halk ekmek fırını yok. Şimdi ekmeği 4 liradan pideyi 8 liradan satıyorlar. Bu fiyatlara nerden temin ediyorlar. Halka bunu açıklasınlar. Safranbolu halk ekmek fabrikasını biz belediyeyi kazandığımızda hizmete en kısa zamanda geçireceğiz. Bu hizmetin reklamı bile olmayacak” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Mahzen-40” operasyonlarında suç örgütü üyesi 127 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Organize suç örgütlerine, tefecilere göz açtırmayacağız. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlükleri KOM ve Mali Şube Müdürlüklerince, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Bartın, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce olmak üzere 49 ilde düzenlenen Mahzen-40 operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Operasyonlarda şüphelilerin, tefecilik, kamu kurum ve kuruşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarını işlediklerinin belirlendiğini aktaran Yerlikaya, paylaşımında “Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerine yer verdi.